×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
Avatar Anna Š.
29.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle doručenie objednaného tovaru
Avatar Jana M.
27.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vsetko super, rychle dorucenie . Dakujem
Avatar Karol D.
23.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Bol som spokojný s vybavením objednávky i s rýchlosťou doručenia.
×

Ginko dvojlaločné - čajové vrecúška - Ginkgo biloba - 20 x 1,5 g

Ginkgo biloba je mohutný strom dorastajúci do výšky až 50 m.

Je označovaný ako jeden z najstarších stromov na planéte. Využitie ginka je široké. Extrakt z listov rozširuje cievy, čím nám zabezpečí dobrý krvný obeh a nervový systém, používa sa pri poruchách pamäti, proti opuchom mozgu a podobne.

V Číne v tradičnej medicíne je využívaný napríklad na zažívacie ťažkosti, omrzliny, astma, senility a kašeľ. Ginko dvojlaločné je silná bylina, ktorú by nemali užívať ľudia trpiaci vysokým krvným tlakom.

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o ďalších pozitívnych účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

Zloženie: 100% Ginkgo biloba

Čítaj viacShow less
4,75 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
4000132
Obľúbené
Popis

Návod na prípravu a dávkovanie:

Jedno nálevové vrecúško zalejte 250 ml vriacej vody. Prikryte pokrievkou a nechajte lúhovať na teplotu vhodnú na pitie. Užívame 2 × denne.

Surovina na prípravu bylinkového čaju - nálevu

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
4000132
Mohli byste ešte potrebovať
9,71 € s DPH

Tovar už nemáme v ponuke, náhradu nájdete tu: https://www.zosemien.sk/darceky-pre-celu-rodinu/knihy

Záhrada plná života od nemeckej autorky Ursully Kopp prináša čitateľom veľa informácií, ako na záhradu prilákať užitočné živočíchy a ako ich využiť vo svoj prospech. 

Kniha obsahuje veľké množstvo ilustrácií a rád, ako vybudovať záhradu blízku prírode, ako pomôcť vtákom hniezdiť či aký hmyzí hotel je naozaj ten pravý.

V knihe ďalej nájdete portréty najdôležitejších záhradných pomocníkov aj s popisom.

5,26 € s DPH

Klíčky reďkvi obsahujú veľké množstvo zdraviu prospešných látok, napr. vitamínov, minerálov, stopových prvkov a esenciálnych kyselín. Klíčky možno využiť do každého zdravého jedálnička a RAW kuchyne. 

Tieto prospešné látky pomáhajú pri detoxikácii organizmu a podporujú redukciu váhy.

Klíčky tejto výbornej zeleniny sú vhodné nie len k priamej konzumácii, ale je možno ich tiež využiť ako ozdobu pečiva, ku spestreniu šalátov alebo ako prísadu do polievok, nátierok či smoothie. 

Balenie obsahuje 200 g BIO semien reďkvi čínskej ružovej (Raphanus sativus), ktoré majú jemne pikantnú chuť. Klíčky možno pestovať celoročne.

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

9,61 € s DPH

Kniha poukazuje na to, že aj v meste, stranou od všedného ruchu, sa dajú nájsť skutočne zdravé poklady z ríše rastlín.

Niekoľko autorov vám predstaví voľne rastúce jedlé rastliny, ktoré rastú nie len v prírode, ale tiež na zastavaných plochách. 

Kniha Jedlé mesto predstavuje rady a tipy, kedy zbierať bylinky, česať jednotlivé plody a ako všetko následne spracovať. 

Budete prekvapení, koľko byliniek, ktoré mnohí z nás považujú za burinu, je viac výživných a zdravých než populárne superpotraviny. 

14,84 € s DPH

Ako si vytvoriť prírodnú biozáhradu napríklad aj na balkóne? Kniha Skúste to doma sami ponúka 111 projektov a nápadov ako toho dosiahnuť. 

Jedná sa o ekologické postupy, ktoré využívajú skladbu rastlín ako prevenciu pred rôznymi živočíšnymi škodcami alebo plesňami. 

Vysvetlí vám pestovanie vlastnej zeleniny, ovocia a bylín, naučíte sa ekologicky využívať všetko z domáceho prostredia. 

19,33 € s DPH

V záhradnom kurze biologického záhradkárčenia ukazuje autor knihy Peter Berg, ako si na vlastnej záhrade môžete udržateľným spôsobom vypestovať zdravú zeleninu, ovocie a bylinky. 

Vďaka tomuto kurzu získate povedomie o záhradkárčenie v spojení s prírodou, budete môcť od jari do jesene poznávať úžitkovú záhradu a zistíte, ako sa o ňu môžete biologicky starať. 

14,56 € s DPH

Putovanie autorky Márie Šulákovej po českých ekologických farmách, kedy následne svoje poznatky a príbehy spísala do tejto knihy. 

Nájdete tu pozitívny prístup, ktorý vám rozhovory s majiteľmi fariem a ekostatkov prostredníctvom stránok predajú. 

5,20 € s DPH

Klíčky šošovice obsahujú veľké množstvo zdraviu prospešných látok, napr. vitamínov, minerálov, stopových prvkov a esenciálnych kyselín. Klíčky možno využiť do každého zdravého jedálnička a RAW kuchyne. 

Tieto prospešné látky napomáhajú detoxikovať organizmus a podporujú tiež redukciu váhy. 

Klíčky tejto výbornej strukoviny sú vhodné nie len k priamej konzumácii, ale je možné ich tiež využiť ako ozdobu pečiva, ku spestreniu šalátov alebo ako prísadu do polievok či nátierok. 

Balenie obsahuje 200 g BIO semien šošovice jedlej (Lens esculenta), ktoré majú výbornú sviežu chuť. Klíčky možno pestovať celoročne. 

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

3,47 € s DPH

Klíčky hrášku obsahujú veľké množstvo zdraviu prospešných látok, napr. bielkoviny, vitamíny, minerály stopové prvky. Klíčky možno využiť do každého zdravého jedálnička a RAW kuchyne. 

Tieto prospešné látky podporujú metabolizmus a pôsobia proti prekysleniu žalúdka. Tiež zlepšujú pamäť a pôsobia ako mierne afrodiziakum s povzbudzujúcimi účinkami. Využívajú sa tiež ako prevencia proti rakovine. 

Klíčky tejto výbornej strukoviny sú vhodné nie len k priamej konzumácii, ale je možné ich tiež využiť ako ozdobu pečiva, ku spestreniu šalátov alebo ako prísadu do polievok či nátierok. 

Balenie obsahuje 200 g BIO semien hrachu siateho (Pisum sativum), ktorý má výbornú sladkastú chuť. 

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

7 iných produktov v tej istej kategórii:
13,66 € s DPH

Ženšen pravý podporuje prirodzenú obranyschopnosť a výdrž organizmu, reguluje únavu a odbúrava stres.

vplyv na vitalitu, vytrvalosť, koncentráciu, energiu, celkovo osviežuje telo a zmierňuje únavu.

Povzbudzuje fyzický výkon a pamäť. Prispieva k normálnemu fungovaniu krvného obehu, stabilizuje hladinu cukru v krvi, pôsobí ako antioxidant.

Balenie obsahuje 50 g mletého zeleného jačmeňa v BIO kvalite.

Ženšen pravý porciovaný v nálevových vrecúškach, ktoré vám uľahčia prípravu vášho obľúbeného čaju.

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o ďalších pozitívnych účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

Produkt ekologického poľnohospodárstva.

Zloženie: 100% Panax ginseng rubra BIO

5,45 € s DPH

Kotvičník podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu - imunitný systém.

Prispieva k udržaniu normálneho zdravia nervového, kardiovaskulárneho a dýchacieho systému. Pôsobí na zrážanlivosť krvi a jej prečistenie. Uvoľňuje svalové napätie, má vplyv na hormonálnu aktivitu a energiu tela.

Kotvičník zemný podporuje prirodzené zdravie pleti a ústnej dutiny - najmä ďasien.

Zloženie: 100% Tribulus terrestris

6,34 € s DPH

Bacopa monnieri je malá plazivá letnička. Má zelené stonky dorastajúce až okolo 30 cm, ktoré pokrývajú silné, vodnaté, oválne lístky spolu s drobnými kvietkami.

Brahmi sa používa na podporu kognitívnych funkcií, predovšetkým pamäte a schopnosti koncentrácie.

Znižuje negatívne vplyvy stresu a prispieva k celkovému duševnému zdraviu a výkonnosti.

Užívanie je preto vhodné pre študentov alebo naopak pre vyššiu vekovú skupinu či osoby s psychicky náročným povolaním.

Bacopa je taktiež významným antioxidantom a prispieva k správnemu fungovaniu žlčníka.

Ustanovenie nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím nájdite vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

9,25 € s DPH

Ženšen päťlistý čiže Jiaogulan prispieva k udržaniu normálnej hladiny cukru a tuku v krvi.

Je nápomocný pri prekyslení žalúdka - udržuje rovnováhu pH. Blahodarne pôsobí na kardiovaskulárny systém, podporuje krvný obeh a napomáha udržať normálne hodnoty tlaku a zdravie pečene.

Jiaogulan podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu a patrí medzi antioxidanty.

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

5,26 € s DPH

Ostropestrec mariánsky je jednoročná alebo dvojročná bylina dorastajúca do výšky až 1,5 m. Vzhľadom pripomína bodliak, odkiaľ zrejme pochádza zastaraný názov mariánsky bodliak. Pre fytoterapeutickej účely sa zbierajú plody. Pestrec regeneruje pečeňový parenchým, má vplyv na hladinu cukru v krvi. Patrí do skupiny antioxidantov, podporuje prirodzenú obranyschopnosť a odolnosť organizmu. Prispieva k udržaniu normálneho zdravia srdca, pečene a tráviaceho systému.

Jeho užívanie sa odporúča pri očistných kúrach.

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o ďalších účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

Zloženie: 100% Silybum marianum

6,34 € s DPH

Kapucínka väčšia pochádza z Južnej Ameriky odkiaľ bola dovezená pôvodne ako okrasná kvetina. Je pre ňu charakteristická plazivá poliehavá lodyha, ktorá dosahuje dĺžku až 3 metrov.

Kvetenstvo je päťpočetné, atraktívnej oranžovej farby.

Účinky kapucínky sú široké. Významne pomáha proti padaniu vlasov a povzbudzuje ich rast, je nápomocná pri zápale dýchacieho aparátu.

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

Zloženie: 100 % Tropaeolum majus

6,88 € s DPH

Gotu kola je trváca bylina, pochádza z Indie a dorastá do dĺžky až 2,5 m.

Gotu kola je tradičná ajurvédska bylina používaná najmä k podpore kognitívnych funkcií a duševnej pohody. Je preto vhodná pre študentov alebo naopak pre vyššiu vekovú skupinu alebo osoby s psychicky náročným zamestnaním. Má priaznivý vplyv na normálnu činnosť kardiovaskulárneho systému a cievnej sústavy. Pôsobí proti pocitu "ťažkých nôh". Prispieva k normálnemu priebehu trávenia.

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o ďalších pozitívnych účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

Related articles

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa