Naše produkty

Ázijská zelenina 

Radi skúšate nové veci a chcete si obohatiť svoju kuchyňu o nové chute ?  Tak ázijská zelenina je pre Vás to pravé. Rôzne bylinky oživia teplú kuchynu a ochutia domáce nátierky alebo ich môžte pridať do šalátov. Stačí si len vybrať, výber je naozaj široký.

  • Mizuna
    Mizuna

    Mizuna je lahôdková japonská zelenina. Táto exotická rastlina sa používa v kuchyni do šalátov alebo ako príloha k jedlám. Pre svoj nízky obsah sacharidov sa využíva v strave pre diabetikov alebo pri rôznych redukčných diétach.

  • Slez
    Slez

    Slez sa využíva hlavne vo forme čaju a je oceňovaný pre jeho blahodárne účinky pri rôznych zápaloch sliznice. Môžme ho použiť aj do polievky.

  • Chryzantéma
    Chryzantéma

    Chryzantémy sa v klasickej čínskej medicíne využívali už niekoľko tisíc rokov. Dávni čínski cisári ju užívali za účelom dlhovekosti.  Vďaka jej pálivej, sladkej a horkej chuti si z nej môžme pripraviť svieže čaje.

  • Perila
    Perila

    Táto bylina s nenápadnými fialovými kvetmi sa vyznačuje vysokým obsah esenciálnych mastných kyselín, čím znižuje cholesterol v krvi. Príjemne ochutí mäso a ryby pre jej príznačnú štipľavú chuť. Čo Vás poteší je to, že sa môže pestovať spolu s rajčatami, lebo odpudzuje nežiaduci hmyz a  naopak priťahuje motýle. Perilu nemôžte milovať viac.

  • Tatsoi
    Tatsoi

    Máte radi čínsku kuchyňu ? Tak tatsoi je pre Vás to pravé. Svojími aromatickými listami oživí vaše čínske jedlá. Túto rastlinku môžte konzumovať v surovom stave alebo spracovanú na panvici wok.

  • Choi sum
    Choi sum

    Choi sum je nápadná vďaka svojím žltým kvetom. Má šťavnaté veľké listy, ktoré sa môžu rôzne tepelne spracovať. Je bohatý na vitamín A, vápnik a vlákninu.

  • Portulaka
    Portulaka

    Okrasná rastlina ale aj zelenina, ktorá hneď človeka zaujme svojími pestrofarebnými kvetmi. Rastlina je nenáročná na pestovanie a je odolná voči výkyvom počasia. Oživí vaše šaláty a polievky alebo ju môžte použiť k mäsu.

  • Mibuna
    Mibuna

    Mibuna je nenáročná na pestovanie a odolná voči tepelným výkyvom. Váš šalát urobí zaujímavejším vďaka jej ľahkej a pikantnej chuti.

  • Pak choi
    Pak choi

    Listy pak choi sa používajú do rôznyhc šalátov a vďaka kompaktnosti listov si vitamíny a minerály uchovávajú aj pri tepelnej úprave. Sú významným zdrojom antioxidantov a vitamínov A a C.

na stránku
Produkty 1 - 15 (32)
Produkty 1 - 15 (32)

Naposledy zobrazené

No products

Menu

Menu