BIO ázijská zelenina
Netradičná chuť, vôňa aj vzhľad, to je zelenina pochádzajúca z Ďalekého východu. Obyvatelia ázijských krajín venujú veľkú pozornosť dochucovaniu jedál práve rôznymi bylinkami alebo kombináciou šalátu s výraznými chuťami.
Môžeme sa nimi inšpirovať a na našich záhradkách aj balkónoch začať pestovať napríklad kapusta Pak choi, japonskú horčicu Mizunu alebo Perilu na podporu imunity.
Najlepšie obdobie na ich pestovanie je letný výsev s jesenným zberom. Zasadiť ich však môžete aj na jar, len majte na pamäti, že horúce letné dni im príliš nesvedčia.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
všetko OK
Peter H. 03.12.2024
Všetko v poriadku.
Beáta O. 23.10.2024
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Edita M. 16.10.2024