×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
Avatar Anna Š.
29.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle doručenie objednaného tovaru
Avatar Jana M.
27.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vsetko super, rychle dorucenie . Dakujem
Avatar Karol D.
23.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Bol som spokojný s vybavením objednávky i s rýchlosťou doručenia.
×

Bylinky - koncentrát - AgroBio - 100 ml

AgroBio Bylinky je prírodný produkt vyrobený z duba a žihľavy.

Je vhodný pre rast a vitalitu byliniek, zvyšuje ich odolnosť a podporuje zelenú farbu.

Možno ho použiť pre všetky druhy byliniek, pestované v interiéri i na záhrade. Po jeho použití je možné bylinky ihneď konzumovať.

Postrek odporúčame aj proti abiotickému stresu (krúpy, sucho alebo prudký dážď). 

Je vhodný pre ekologické pestovanie.

Čítaj viacShow less
4,31 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
7000628
Obľúbené
Popis

Návod na použitie:

  • Koncentrát aplikujeme postrekom na list 1 x týždenne počas celej vegetácie
  • V prípade daždivého počasia môžeme použiť i častejšie - 3 x po troch dňoch, potom znovu 1 x týždenne
  • Nie je vhodné ho aplikovať pri vysokých teplotách
  • Nie je vhodné ho aplikovať počas popoludňajšieho slnečného svitu
  • Postrek by mal pokryť vždy celé rastliny.
Čítaj viacShow less
Detaily produktu
7000628

Parametre

Výrobca
AgroBio
Hnojivá
Bylinky
Mohli byste ešte potrebovať
3,47 € s DPH

Tekuté Hoštické hnojivo pre bylinky je prírodné hnojivo na bylinky je určené pre všetky druhy byliniek (medovka, bazalka, tymian, majorán, oregano, levanduľa) pestovaných na záhonoch, ale najmä v nádobách formou "bylinkovej záhradky".

Obsah a pomer jednotlivých živín je prispôsobený špecifickým nárokom byliniek na výživu, ktoré sú väčšinou nižšie, než u ostatných rastlín.

Ďalšou významnou zložkou hnojiva je stopový prvok titán, ktorý ovplyvňuje produkciu silíc a tým zosilňuje žiaducu arómu pestovaných byliniek.

Veľkosť balenia: 200 ml

1,63 € s DPH

Ide o menšiu odrodu aromatického tymianu. Jeho použitie sa nájde v kuchyni aj v liečiteľstve, kde pozitívne pôsobí na zažívanie. 

V kuchyni sa spotrebúvajú listy a to do mäsitých jedál. Listy môžeme aj sušiť. Táto odroda má užšie šedé listy obsahujúce viac esenciálnych olejov ako Tymián obyčajný.

4,75 € s DPH

INPORO Pre Kestom zlepšuje úrodnosť pôdy a zvyšuje odolnosť rastlín najmä voči abiotickému stresu a prezimovaniu.

Jeho použitie vylepšuje úrodnosť pôdy, ale aj klíčivosť semien a tvorbu koreňového systému rastlín.

Prípravok je tvorený hubou Trichoderma.

Tá rozkladá patogénne zárodky pôdnych chorôb, ako sú napr. hľuzenka obyčajná, thielaviopsis basicola a iné.

Tento prírodný prípravok je vhodný pre rôzne typy pôd a rastlín.

Navyše je vhodné ho použiť kedykoľvek počas vegetácie.

INPORO Pre Kestom je registrovaný na použitie pre všetky druhy zeleniny, bylinky, ovocie a okrasné rastliny.

7,43 € s DPH

INPORO Pre Trima M zlepšuje úrodnosť pôdy a zvyšuje odolnosť rastlín najmä voči abiotickému stresu a prezimovaniu.

Jeho použitie vylepšuje úrodnosť pôdy, ale aj klíčivosť semien a tvorbu koreňového systému rastlín.

Ide o rastlinný biostimulant, ktorý tvorí 2 kmene huby Trichoderma a živný substrát.

Trichoderma je mikroskopická pôdna huba.

Tá rozkladá patogénne zárodky pôdnych chorôb, ako sú napr. hľuzenka obyčajná, thielaviopsis basicola a iné.

Tento prírodný prípravok je vhodný pre rôzne typy pôd a rastlín.

Navyše je vhodné použiť ho kedykoľvek počas vegetácie.

INPORO Pre Trima M je registrovaný na použitie pre všetky druhy zeleniny, bylinky, ovocie, ovocné stromy a okrasné rastliny.

2,12 € s DPH

České organické hnojivo Hnojík je čisto prírodným, sypkým hnojivom, ktoré obsahuje cenné živiny a organické látky pre všetky fázy rastu rastlín. Obsahuje vyvážené množstvo N, P a K, ktoré je ďalej prirodzene doplnené o vápnik a magnézium.

Hnojík je tvorený z exkrementov múčnatých červov a zvyškov ich podstielky. Do pôdy sa uvoľňuje postupne a podporuje pôdny život a tvorbu humusu.

Hnojivo má repelentné a uzdravovacie účinky na napadnuté rastliny a je možné ho použiť aj ako štartér či urýchľovač kompostu. V kombinácii so svlečkou dochádza k rýchlejšiemu nástupu účinku.

Využíva sa na prihnojenie všetkých druhov rastlín – vonkajších i izbových, prehnojenie kvetinových záhonov, stromov, kríkov a trávnikov. Možno ho využiť na prípravu pôdy pred výsadbou jahôd, zemiakov, obilnín. Okrem iného sa používa aj v ovocinárstve, zeleninárstve a vinárstve.

Hnojivo sa nepoužíva najmä pri ornej pôde v čase, keď dochádza k výsevu či výsadbe a potom zberu. Obmedzenie je z toho dôvodu, aby nedošlo ku kontaminácii rastlín v poľnohospodárskom použití.

Balenie s objemom 100 ml vystačí na 20 l zálievky.

3,17 € s DPH

Inporo Red Block pomáha zvýšiť odolnosť kôstkovín, jadrovín, zeleniny a rastlín pestovaných v skleníku.

Ide o čisto prírodný rastlinný biostimulant, ktorý je možné použiť aj pri ekologickom pestovaní. Obsahuje organické zložky, ktoré sú ďalej obohatené o jód a výluh z morských rias.

Aplikácia prípravku postrekom pomáha chrániť rastliny pred výskytom moníliovej šarlach, hniloby, plesní a hubových chorôb.

Pri aplikácii prípravku zálievkou podporíte zdravý rast a vývoj koreňového systému.

Inporo Red Block je registrovaný na použitie na kôstkoviny, jadroviny, zeleninu a rastliny pestované v skleníkoch a fóliovníkoch.

2,88 € s DPH

Inporo Razormin je stimulátor zakoreňovania a aktivátor rastu všetkých rastlín. Hodí sa predovšetkým na zeleninu, ovocné stromy, trávniky, okrasné rastliny a dreviny, drobné ovocie a kyslomilné rastliny.

Jedná sa o čisto prírodný prípravok, ktorý je možné použiť aj pri ekologickom pestovaní. Obsahuje organické zložky, polysacharidy, aminokyseliny a mikroprvky.

Prípravok stimuluje rast a tvorbu koreňov predovšetkým na začiatku vegetačnej doby.

Inporo Razormin podporuje rast celého koreňového systému a urýchľuje rast rastlín. Navyše zlepšuje celkovú odolnosť a vitalitu rastlín.

6,08 € s DPH

Inporo Ligno Korene je stimulátor zakoreňovania rastlín, ktorý je možné použiť pre rôzne druhy plodín najmä na začiatku vegetácie. Hodí sa predovšetkým na zeleninu, ovocné stromy, trávniky, okrasné rastliny či drobné ovocie.

Prípravok sa používa na vytvorenie silného koreňového systému u mladých sadeníc alebo pri presádzaní rastlín.

Je tvorený humátmi a ďalej doplnený extraktom z hnedej morskej riasy.

Stimulátor pomáha zvýšiť využitie vlahy a tým aj výživy z pôdy. Navyše na rastliny pôsobia antistresovo proti chladu, suchu a zasoleniu substrátu.

8 iných produktov v tej istej kategórii:
5,54 € s DPH

AgroBio Bylinky je prírodný koncentrát vyrobený z dubu a pŕhľavy.

Používa sa na zvýšenie odolnosti byliniek, podporuje ich správny rast a zelenú farbu listov a pomáha zvyšovať ich obranyschopnosť.

Je vhodný pre všetky  bylinky (bazalka, mäta, medovka, pažitka, ligurček, tymián, šalvia, saturejka, oregano, a iné) pestované v byte i na záhrade. Po jeho použití je možné bylinky ihneď konzumovať, nemá teda ochrannú lehotu.

Postrek je výborný aj proti abiotickému stresu (krúpy, sucho alebo prudký dážď).

Je vhodný pre ekologické pestovanie.

Veľkosť balenia: 250 ml

9,56 € s DPH

Hnojivo na levandule a rozmaríny je granulované hnojivo, vyrobené z múčok živočíšneho pôvodu, kakaových šupiek a je obohatené o morskú riasu.

Obsahuje organické látky, základné živiny, ale i stopové prvky a iné biologicky aktívne látky (napr. esenciálne aminokyseliny) ako prirodzenú súčasť použitých surovín.

Vysoký obsah organických látok a zloženie hnojiva zlepšuje pôdnu štruktúru. 

Hnojivo zvyšuje sorpčnú kapacitu i biologickú aktivitu pôdy.

Morská riasa obsahuje okrem základných i stopových živín celý rad prírodných aminokyselín, oligopeptídu a auxínu (rastlinných hormónov), ktoré priaznivo vplývajú na rast a vývoj rastlín.

Veľkosť balenia: 2 kg

5,05 € s DPH

Aktivátor do jazierka je biologický prípravok, ktorý zamedzí tvorbe nežiaducich rias, účinne rozkladá nečistoty organického pôvodu, prečisťuje vodu, likviduje sa zápach, zabraňuje tvorbe organických usadenín na dne jazierka, likviduje rybie výkaly, zvyšky odumretých rastlín a prejasňuje vodu. Efekt účinku nastáva postupne a je dlhodobý.

Je neškodný pre vodné organizmy, nastavuje biologickú rovnováhu a je šetrný k životnému prostrediu. Prípravok je vhodné používať po celý rok.

7,52 € s DPH

Hoštické guáno je prípravok, ktorý je doplnený o melasu kakaovej šupky. Toto čisto prírodné hnojivo je dodávané vo forme granúl, ktoré sa postupne vstrebávajú. Výhodou je dlhšia účinnosť a rovnomerné dávkovanie.

Guáno vzniká mineralizáciou vtáčieho trusu na pobreží Južnej Ameriky, kde je využívaný tamojšími obyvateľmi ako prírodné hnojivo. 

Hnojivo dodáva rastlinám potrebné živiny a to po celé vegetačné obdobie. Živiny sú dodávané v takej forme, ktorá je koreňovým systémom rastlín dobre pripomínaná. Nakoľko sa jedná o čisto prírodné zloženie, nedochádza k poškodeniu rastlín alebo zasoleniu pôdy.

Granulované hnojivo možno použiť v interiéry alebo na záhrade. Je vhodné k základnému hnojeniu v jari a jeseni a k prihnojovaniu rastlín behom vegetácie.

7,52 € s DPH

Prírodné probiotiká od značky WEIKI pre jahody a drobné ovocie zaistia ich zdravý rast a vysokú úrodu.

Mikroorganizmy podporujú lepší rast a celkovú vitalitu rastliny. Rastlina lepšie a viac využíva živiny z použitého hnojiva a posilní sa jej koreňový systém.

Probiotiká pomáhajú rastlinám lepšie znášať stres, urýchliť ich regeneráciu a potlačiť patogény.

Sú vhodné na ekologické aj konvexné pestovanie, bez GMO.

9,40 € s DPH

Rastlinný prípravok Ectovit Universal využíva pozitívne bio stimulačné a bio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Určený pre stromy pestované ako bonsaje, teda borovicu, buk céder, dub, hrab, jedľu, lipu, smrekovec, smrek a topoľ.

Veľkosť balenia: 100 g

4,36 € s DPH

Stimulátor zdravia rastlín pre záhony je prírodným a ekologickým biaoaktívnym výrobkom, ktorý nezanecháva žiadnu chemickú stopu a podporuje zdravý rast zálohových kvetov, ako sú kvety, ovocie a zelenina.

Prípravok je zložený zo zmesi pôdnych baktérií a vybranej mikrovýživy.

Vďaka pôdnym baktériám, ktoré pomáhajú rozkladať minerály v pôde, sú rastliny lepšie využiteľné. Týka sa to najmä fosforu, draslíka a železa.

Baktérie ďalej pomáhajú vytláčať z pôdy patogény a stimulujú odolnosť rastlín proti hubovým a plesňovým chorobám.

Vďaka pravidelnému používaniu prípravok zosilňuje celú rastlinu, a to ako koreňový systém, tak aj nadzemnú časť rastliny. Rastliny potom lepšie a viac plodia.

5,74 € s DPH

Hnojivo na levandule a rozmaríny Profík je tekuté prírodné hnojivo. Prípravok je vyrobený na báze rastlinných aminokyselín, vinázy a jemne mletého prírodného fosfátu.

Obsahuje organické látky, základné živiny, stopové prvky a ďalšie biologicky aktívne látky.

Zaistí kvalitný rast rastlín a aktivuje pôdnu mikroflóru

Veľkosť balenia: 500 ml

Related articles

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa