×
Kliknutím zobrazíte viac produktov.
Neboli nájdené žiadne výrobky.

Kategórie

×

Chilli Ancho - Capsicum annuum - semená chilli - 6 ks

Tovar už nemáme v ponuke, náhradu nájdete tu: https://www.zosemien.sk/520-chilli-mierne-stiplave

Odroda Ancho sa radí medzi veľmi kvalitné odrody chilli. Odroda patrí medzi stredne štipľavé. Štipľavosť sa pohybuje medzi 1 500–4 500 Scoville jednotiek.

Plody sú tmavozelenej farby v tvare srdca, čo pridáva na ich atraktívnosti.

Plody sa najlepšie konzumujú čerstvé ale sú vhodné aj na sušenie.

Čítaj viacShow less
2,32 € (s DPH)
Nemáme na sklade
Upozorníme vás, keď bude produkt skladom. Vložte váš e-mail.
Odkaz:
1001429Z
Obľúbené
Popis

Ako si vypestovať chilli?

  • S predpestovaním začnite už od februára do marca.
  • Doba klíčenia je 2–3 týždne, u vyšľachtených odrôd až 6 týždňov pri teplote 24 °C a viac.
  • Hĺbka výsevu je 0,3 cm.
  • Von rastliny presaďte až po posledných mrazoch.
  • substrát vždy vopred sparený, ideálny je špeciálny pre chilli
  • Stanovisko by malo byť slnečné, vhodné je tiež pestovanie v skleníku.
  • Pôda by mala byť hlinito-piesčitá, humózna, prevzdušnená, vhodné premiesiť substrát napr. s perlitom.
  • Čili paprike bude vyhovovať použitie mykorhízy, prihnojovať ju môžete vermikompostom, slepačím trusom aj kravským hnojom.
Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1001429Z

Parametre

Stanovisko
Slnečné
Výška
70 - 90 cm
Farba plodu
Zelená
Štipľavosť
Mierne štipľavé
Pestovanie
V exteriéri
V interiéri
Výsev
Február
Marec
Odroda
Nehybridná
Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si ešte kúpili
Mohli byste ešte potrebovať
5,63 € (s DPH)
Lopatka Fiskars - 1000694 - 82 mm - 1 ks Lopatka Fiskars je veľmi kvalitná lopatka, ktorá sa neohne a môže sa ostriť. Je vyrobená z pevného polyamidu vystuženého sklenými vláknami. Je 100% recyklovateľná. Odoláva...

Menu

Kliknutím zobrazíte viac produktov.
Neboli nájdené žiadne výrobky.

Menu

Kliknutím zobrazíte viac produktov.
Neboli nájdené žiadne výrobky.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa