×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
Avatar Anna Š.
29.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle doručenie objednaného tovaru
Avatar Jana M.
27.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vsetko super, rychle dorucenie . Dakujem
Avatar Karol D.
23.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Bol som spokojný s vybavením objednávky i s rýchlosťou doručenia.
×

Pracovné rukavice Buddy - PVC terčíky - veľkosť 8 - 1 ks

Praktické pracovné rukavice z pvc bielej farby s terčíkmi.

Čítaj viacShow less
1,38 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
7000414
Obľúbené
Popis

Veľkosť 8

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
7000414
Mohli byste ešte potrebovať
7,52 € s DPH

Hoštické guáno je prípravok, ktorý je doplnený o melasu kakaovej šupky. Toto čisto prírodné hnojivo je dodávané vo forme granúl, ktoré sa postupne vstrebávajú. Výhodou je dlhšia účinnosť a rovnomerné dávkovanie.

Guáno vzniká mineralizáciou vtáčieho trusu na pobreží Južnej Ameriky, kde je využívaný tamojšími obyvateľmi ako prírodné hnojivo. 

Hnojivo dodáva rastlinám potrebné živiny a to po celé vegetačné obdobie. Živiny sú dodávané v takej forme, ktorá je koreňovým systémom rastlín dobre pripomínaná. Nakoľko sa jedná o čisto prírodné zloženie, nedochádza k poškodeniu rastlín alebo zasoleniu pôdy.

Granulované hnojivo možno použiť v interiéry alebo na záhrade. Je vhodné k základnému hnojeniu v jari a jeseni a k prihnojovaniu rastlín behom vegetácie.

2,66 € s DPH

Stimulátor pre zakoreňovanie od firmy Zdravá záhrada je prípravok, slúžiaci k stimulácii tvorby a rastu koreňového systému. Prípravok je vhodný pre odrezky bylín a drevín. 

Odrezky sa po zrezaní dlhším šikmým rezom ihneď ponoria do práškového stimulátora priamo v kelímku, kde sa na vlhkej reznej rane zachytí len potrebné množstvo prášku. Do pripravenej širokej ryhy v substráte pre množenie rastlín sa následne ošetrené odrezky položia šikmo a to cca 2–3 cm od seba. 

7,13 € s DPH

Pomocný prípravok Algavit je vhodný k ošetreniu rastlín behom ich vegetačnej sezóny. Možno ho tiež uplatniť v poľnohospodárstve

Produkt je v podobe rozpustného prášku z morských rias, ktorý funguje ako prírodný stimulátor pomáhajúci rastlinám správne rásť a vyvíjať sa

Určený pre zeleninu, izbové rastliny, balkónové a iné rastliny alebo údržbu trávnika

Veľkosť balenia: 100 g

8,47 € s DPH

Rastlinný prípravok Symbivit Universal využíva pozitívne bio stimulačnébio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou.

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Prípravok je vhodný pre pestovanie vo voľnej pôde, skleníku alebo  fóliovníku

Učený pre kvitnúce rastliny, popínavé rastliny izbové rastliny, zeleninu, ovocné stromy a niektoré listnaté stromy a kríky

Nehodí sa pre pestovanie väčšiny ihličnanov, orchideí, rododendronov, vresov, kapustovitých a mrlíkovitých rastlín.

Veľkosť balenia: 150 g

5,20 € s DPH

INPORO Stimulátor zakoreňovania od firmy AgroBio podporuje rast rastlín tým, že pôsobí na ich koreňový systém. Dochádza k bohatému rozvoju systému s pomocou humínových látok, extraktu z morských rias a iných dôležitých zložiek, ktoré sú špeciálne vybrané tak, aby maximalizovali výnos rastlín a ich zdravotný stav. 

Prípravok je založený na prírodnej báze, čo iste ocenia priaznivci bio pestovania.

Prípravok je určený pre zeleninu, okrasné rastliny, dreviny, ovocné stromy, trávniky či drobné ovocie

Veľkosť balenia: 100 ml

5,26 € s DPH

Hnojivo na ihličnany Biomin je výdatné organo-minerálne hnojivo, ktorého významnou zložkou je drvená rohovina. Táto prírodná surovina je veľmi cenená pre obsah organicky viazaného dusíka, ktorý sa pôsobením pôdnych mikroorganizmov uvoľňuje postupne, takže je rastlinami maximálne využívaný.

Prípravok je vhodný pre hnojenie všetkých typov ihličnanov. 

Veľkosť balenia: 1 kg

5,54 € s DPH

Hnojivo na zeleninu - na zeleninu listovú, hlúbovú aj koreňovú s rohovinou

Ide o organominerálne hnojivo s kvalitnou mletou rohovinou, čo je prírodná surovina cenená hlavne pre svoj obsah organicky viazaného dusíka, ktorý pôsobením pôdnych mikroorganizmov sa postupne uvoľňuje, teda je možné rastlinu využiť po dlhšie vegetačné obdobie.

Hnojivo je vhodné na pestovanie v nádobách aj voľne v pôde.

5,84 € s DPH

Lignohumát je prírodný produkt s optimálnym obsahom fulvových látok a humínových kyselín. Vedľa toho obsahuje celú radu mikroprvkov v dobre prijímateľnej chelátovej forme (železo, mangán, meď, zinok, molybdén, bór a kobalt). Vzhľadom k tomuto zloženiu pôsobí lignohumát veľmi priaznivo na celkový stav rastlín. 

Pôsobí: 

  • na zlepšenie zakoreňovania sadeníc, 
  • na rozvoj koreňového systému, 
  • na zlepšenie využitia živín z hnojív, 
  • na lepší zdravotný stav rastlín – odolnosť proti stresom a chorobám, 
  • na väčšie nasadenie kvetov a bohatú úrodu. 

Lignohumát možno aplikovať na všetky rastliny zálievkou alebo postrekom na listy. 

Okrem toho ho možno použiť aj k namáčaniu semien, cibuliek a koreňov sadeníc. 

Veľkosť balenia: 500 ml.

8 iných produktov v tej istej kategórii:
29,16 € s DPH

Pracovné rukavice od značky Gardena boli špeciálne vyrobené na prácu s drevom a náradím.

Na dlaňovej časti je silikón a špeciálne polstrovanie, ktoré podporuje dobrý úchop náradia a zároveň eliminuje nárazy pri jeho používaní. Na chrbte ruky a manžete je sieťový materiál, ktorý je veľmi pružný a drží skvele tvar. Navyše zaisťuje rukaviciam priedušnosť.

Špičky palca a ukazováka sú navyše vybavené funkciou Mobile Touch, ktorá umožňuje ovládať dotykové obrazovky telefónov a tabletov.

Jedná sa o výborného univerzálneho pomocníka pre všetkých domácich majstrov, ktorí pracujú so záhradnou technikou a drevom.

2,12 € s DPH

Pracovné rukavice MICRO FLEX sú univerzálnym pomocníkom ako na záhrade, tak aj v dielni.

Rukavice sú vyrobené z polyesteru. Dlaňová časť je navyše potiahnutá polyuretánom, ktorý zaisťuje perfektnú pružnosť, pevnosť a oderuvzdornosť.

Jedná sa o priedušné rukavice.

Veľkosť rukavíc je 10.

12,18 € s DPH

Pracovné rukavice od značky Gardena boli špeciálne vyrobené pre záhradné práce a starostlivosť o rastliny.

Na dlaňovej časti je silikónový povlak, ktorý podporuje bezpečné a pohodlné uchopenie rastlín a sadeníc. Na chrbte ruky a manžete je sieťový materiál, ktorý je veľmi pružný a drží skvele tvar.

Špičky palca a ukazováka sú navyše vybavené funkciou Mobile Touch, ktorá umožňuje ovládať dotykové obrazovky telefónov a tabletov.

Ide o výborného univerzálneho pomocníka pre prácu na záhradách a záhonoch.

4,45 € s DPH

Pracovné rukavice Davis sú zateplené pracovné rukavice z kvalitného oranžového akrylového úpletu, ktorý je namáčaný v silnej vrstve latexu.

Sú vhodné na používanie v chladnom počasí alebo vlhkom prostredí. Umožňujú pevný a presný úchop.

Related articles

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa