×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
Avatar Anna Š.
29.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle doručenie objednaného tovaru
Avatar Jana M.
27.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vsetko super, rychle dorucenie . Dakujem
Avatar Karol D.
23.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Bol som spokojný s vybavením objednávky i s rýchlosťou doručenia.
×

SYMBIVIT Paradajky a papriky - mykoríza plodová zelenina - 150 g

SYMBIVIT Paradajky a papriky - mykoríza pre plodovú zeleninu účinne napomáha zdravému rastu, vďaka podpore koreňového systému rastlín. Docieli sa tak výnosnejšia úroda, plody majú lepšiu farbu a chuť.

Mykorhízne huby predlžujú vegetačnú dobu a zvyšujú odolnosť rastlín.

Prípravok nie je vhodný pre pestovanie rastlín kapustovitých a merlíkovitých.

Čítaj viacShow less
8,76 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
7000197
Obľúbené
Popis

Návod na použitie:

15 gramov ľahko zapravíme do pripravenej sadbové jamky a vložíme rastlinu. Pre rastu použijeme 30–45 gramov a zapravíme do 2 až 4 dier, ktoré vyhĺbime okolo rastliny. Mykoríza musí prísť do styku s koreňmi rastlín. Na obale výrobku je ilustračný obrázok aplikácie prípravku.

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
7000197

Parametre

Hnojivá
Zelenina
Mohli byste ešte potrebovať
6,08 € s DPH

Kravský hnoj hoštický je univerzálne hnojivo na všetky druhy rastlín. Využiť ho môžete na okrasné rastliny, stromy, kry, ovocie či zeleninu

Hnojivo je v tekutej forme a je vyrobené z extraktu kravského hnoja, vinázy a jemne mletého prírodného fosfátu

Kravský hnoj zabezpečí vašim rastlinám komplexnú výživu, zlepšuje kvalitu pôdy a aktivuje pôdnu mikroflóru

Veľkosť balenia: 500 ml

5,54 € s DPH

Hnojivo na zeleninu - na zeleninu listovú, hlúbovú aj koreňovú s rohovinou

Ide o organominerálne hnojivo s kvalitnou mletou rohovinou, čo je prírodná surovina cenená hlavne pre svoj obsah organicky viazaného dusíka, ktorý pôsobením pôdnych mikroorganizmov sa postupne uvoľňuje, teda je možné rastlinu využiť po dlhšie vegetačné obdobie.

Hnojivo je vhodné na pestovanie v nádobách aj voľne v pôde.

3,71 € s DPH

Hoštické prírodné hnojivo NPK s guánom

Jedná sa o čisto prírodné, organické hnojivo bez pridania ďalších priemyslovo vyrábaných zložiek.

Okrem základných zdrojov živín NPK obsahuje aj guáno, pochádzajúce z trusu morských vtákov a ďalšie stopové prvky.

Je vhodné k univerzálnemu použitiu v celej záhrade. Je vhodné pre zdravú výživu ovocia a zeleniny. 

6,83 € s DPH

Ide o dvojzložkové hnojivo rozpustné vo vode, ktoré obsahuje všetky potrebné živiny k dobrému vývinu paradajok a paprík ako dusík, fosfor, draslík, síru, vápnik a horčík.

Obsahuje tiež mikroprvky ako bór, molybdén, či meď - ktoré sú prítomné vo forme, ktorá je pre rastliny veľmi dobre prijateľná.

Hnojivo je vysoko účinné.

8 iných produktov v tej istej kategórii:
22,76 € s DPH

Mykorhízne huby pre plodovú zeleninu

Ide o pomocný rastlinný prípravok, ktorý podporuje lepší a vyrovnaný rast rastlín, bohatší a zdravší koreňový systém, bohaté kvitnutie a tvorbu plodov, zvyšuje odolnosť rastlín.

Je vhodný pre paradajky, papriky a ostatnú plodovú zeleninu okrem repy, špenátu a hlúbovej zeleniny

33,66 € s DPH

Rastlinný prípravok Turfcomp je tzv. trávny kondicionér s obsahom prírodného hnojiva, mykorhíznych húb absorpčných granúl, ktoré uchovávajú pôdnu vlhkosť.

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality trávnika.

Prípravok naviac zlepšuje uchytenie, rast zvyšuje odolnosť trávnika voči suchu a stresu. Pomáha tiež spevňovať pôdny povrch a bráni vzniku erózie.

Veľkosť balenia: 3000 g

7,13 € s DPH

Pomocný prípravok Algavit je vhodný k ošetreniu rastlín behom ich vegetačnej sezóny. Možno ho tiež uplatniť v poľnohospodárstve

Produkt je v podobe rozpustného prášku z morských rias, ktorý funguje ako prírodný stimulátor pomáhajúci rastlinám správne rásť a vyvíjať sa

Určený pre zeleninu, izbové rastliny, balkónové a iné rastliny alebo údržbu trávnika

Veľkosť balenia: 100 g

9,40 € s DPH

Rastlinný prípravok Ectovit Universal využíva pozitívne bio stimulačné a bio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Určený pre stromy pestované ako bonsaje, teda borovicu, buk céder, dub, hrab, jedľu, lipu, smrekovec, smrek a topoľ.

Veľkosť balenia: 100 g

10,85 € s DPH

Rastlinný prípravok Symbivit Universal využíva pozitívne bio stimulačné a bio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Prípravok je vhodný pre pestovanie vo voľnej pôde, skleníku alebo  fóliovníku

Určený pre bonsaje, niektoré listnaté stromy, kríkyokrasné ihličnany.

Veľkosť balenia: 150 g

9,25 € s DPH

SYMBIVIT Muškát - balkónové kvety je nová prírodná metóda ako sa starať o koreňový systém rastlín. Po aplikácii dosahujú kvitnúce rastliny sýtejšie farby. Rastliny kvitnú podstatne dlhšie a sú odolnejšie voči niektorým chorobám. Tiež podporuje vyššiu tvorbu kvetov.

Mykoríza SYMBIVIT Muškát sa využíva pri rastlinách ako verbeny, petúnie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rastliny a ďalšie kvitnúce rastliny. Liek musí prísť do kontaktu s koreňovým systémom rastliny.

8,47 € s DPH

Rastlinný prípravok Symbivit Universal využíva pozitívne bio stimulačnébio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou.

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Prípravok je vhodný pre pestovanie vo voľnej pôde, skleníku alebo  fóliovníku

Učený pre kvitnúce rastliny, popínavé rastliny izbové rastliny, zeleninu, ovocné stromy a niektoré listnaté stromy a kríky

Nehodí sa pre pestovanie väčšiny ihličnanov, orchideí, rododendronov, vresov, kapustovitých a mrlíkovitých rastlín.

Veľkosť balenia: 150 g

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa