×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Zuzana J.
31.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi som spokojná! Aj darcek som dostala! Dakujem! :)
Avatar Štefan S.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Presnosť.
Avatar Nataša K.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rýchle dodanie
Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
×

Bombax ceiba - semená - 6 ks

Ide o tropický strom obľúbený v Ázii. V našich krajinách sa pestuje skôr ako izbová rastlina.

Je to opadavý strom s červenkastými kvetmi a tŕňmi na kmeni.

Čítaj viacShow less
2,28 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
1003321
Obľúbené
Popis

Táto rastlina sa pestuje v priepustnom substráte s drenážou vo forme piesku alebo perlitu. Pri pestovaní nesmie teplota klesnúť pod 10 stupňov. Na zimu sa musí presunúť do tepla, inak je možné pestovať ju vonku.

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1003321
Mohli byste ešte potrebovať
2,12 € s DPH

Matný obal na kvetináč SATINA zaujme svojim hladkým a minimalistickým prevedením, ktoré je inšpirované škandinávskym dizajnom.

Má sivú farbu a jeho priemer a výška je 13 cm.

Obal je vhodný pre pestovanie rastlín predovšetkým v interiéri

Obal na kvetináč SATINA ponúkame tiež vo viacerých farebných prevedeniach a veľkostiach.

2,52 € s DPH

Vermikompost na zelené rastliny je prírodné hnojivo vyrábané z trusu dážďoviek. Tie ho pri trávení nasýtia užitočnými mikroorganizmami, ktoré uvoľňujú živiny viazané v pôde. 

Hnojivo výrazne zlepšuje vlastnosti pôdy, obohacuje ju o živiny, zvyšuje jej schopnosť zadržiavať vodu a obmedzuje vylúhovanie živín. Výrobok naviac stimuluje biologický život v pôde. 

Výrobok poskytuje optimálne podmienky pre vývoj, poskytuje správnu výživu krásny vzhľad rastlín. 

Vermikompost sa používa na všetky druhy zelených rastlín.

10,85 € s DPH

Rastlinný prípravok Symbivit Universal využíva pozitívne bio stimulačné a bio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Prípravok je vhodný pre pestovanie vo voľnej pôde, skleníku alebo  fóliovníku

Určený pre bonsaje, niektoré listnaté stromy, kríkyokrasné ihličnany.

Veľkosť balenia: 150 g

4,66 € s DPH

Prášok proti mravcom - Bros sa jednoducho aplikuje a účinkuje veľmi rýchlo

Používa sa vo vnútorných priestoroch, ale aj vonku a v okolí domu. Prášok proti mravcom Bros Vám pomôže zlikvidovať mravčie kolónie. 

9,25 € s DPH

SYMBIVIT Muškát - balkónové kvety je nová prírodná metóda ako sa starať o koreňový systém rastlín. Po aplikácii dosahujú kvitnúce rastliny sýtejšie farby. Rastliny kvitnú podstatne dlhšie a sú odolnejšie voči niektorým chorobám. Tiež podporuje vyššiu tvorbu kvetov.

Mykoríza SYMBIVIT Muškát sa využíva pri rastlinách ako verbeny, petúnie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rastliny a ďalšie kvitnúce rastliny. Liek musí prísť do kontaktu s koreňovým systémom rastliny.

3,12 € s DPH

Prírodný kokosový substrát s obsahom kokosových vlákien odolných voči rozkladu. 

Hlavnou výhodou tohto substrátu je jeho schopnosť absorbovať vodu (dokáže prijať až 8x väčšie množstvo vody, než je jeho vlastná hmotnosť. 

Z malej lisovanej kocky kokosového substrátu vznikne po nasýtení vodou veľké množstvo substrátu vhodného pre správne zakorenenie a rozvoj rastlín. 

8 iných produktov v tej istej kategórii:
2,83 € s DPH

Tento stálezelený, ale najčastejšie opadavý strom pochádza z Brazílie, kde je jeho kvet národným symbolom. Je známy tiež ako zlatá trúbka. 

Dorastá najčastejšie do výšky 5–8 metrov, ale môže dosahovať výšku až 20 metrov. Najčastejšie sa objavuje na záhradách alebo na okrajoch ciest a chodníkov.

Od apríla do mája vytvára zlatožlté až červené kvety v tvare trubiek, ktoré sú bohaté na nektár a lákajú medonosný hmyz. 

Kôra má hnedozelenú farbi a je veľmi krehká, preto je vhodné stanovisko chránené pred vetrom. 

Listy sú striebristej farby a objavujú sa pred kvety. Plodom je pretiahnutý hnedý struk, ktorý sa objavuje po odkvitnutí. 

Pestovanie je nenáročné a zvládne tiež sucho. 

Nakoľko je mrazuvzdorný len do -3 °C, odporúčame ju teda v našich podmienkach pestovať ako izbovú či prenosnú rastlinu.

2,42 € s DPH

Divoká mimóza, inak zvaná Bielohlavá mimóza, je rýchlorastúca rastlina, ktorá má svoju domovinu v Strednej Amerike.

Jej listy sú veľmi zvláštne, rastúce v pároch oproti sebe, vďaka nim vyzerá veľmi exoticky. Kvety sú malé, zaguľatené. Rastlinu pestujeme ako izbovú.

2,18 € s DPH

Teka obrovská má svoju domovinu v Južnej alebo juhovýchodnej Ázii. Jej drevo sa dováža do celého sveta. Ide o najviac vyvážané drevo z Ázie. Kvitne mnohými kvetmi, ktoré sa následne premenie na hnedé okrúhle 1,5 cm veľké plody. U nás ju pestujeme ako okrasnú rastlinu.

Tento strom rastie veľmi rýchlo, má rovný kmeň a veľké tmavé zelené listy

1,79 € s DPH

Tento stále zelený ker, ktorý pochádza z Južnej alebo Strednej Ameriky, má nádherné kvety. U nás ho pestujeme ako izbovú rastlinu. Môže sa vysievať celoročne.

Z lístkov sa vyrába čaj, ktorý sa používa pri liečení horúčky.

2,47 € s DPH

Vlnovec alebo aj Kapok je tropický strom. Môže dosahovať až 70 m, ale nie v našich klimatických podmienkach. U nás sa pestuje ako izbová rastlina.

Vďaka svojim termoregulačným schopnostiam sa používa ako izolácia alebo výplň matracov a vankúšov. Je odolný proti plesniam a škodcom.

2,83 € s DPH

Plody paradajkového stromu pripomínajú svojou vôňou paradajky, preto tento názov. Ide o vždyzelený, na pestovanie nenáročný krík, ktorý rýchlo rastie.

Jeho plody majú vysoký obsah vitamínov C, A a minerálnych látok. Tento ker kvitne celoročne a to aj v prípade, že na ňom dozrievajú plody. 

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa