Kategórie
- Ponuka v BIO kvalite
- Okrasné rastlinySemená, cibuľky aj sadenice
- Bylinky a prírodné produktyPlody, listy, korene, čaje
- Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
- ParadajkyViac ako 150 odrôd
- Lúky a trávne zmesiSemená od popredných dodávateľov
- Stromy a kríkyExotické aj domáce
-
Exotické rastliny
Takmer 300 odrôd semien, WOW!
- Mäsožravé rastliny
- Pomôcky na pestovanie
- Semená na klíčky
- Hnojivá, špeciálne substráty
- Ochrana nielen rastlín
- Darčekové balenia a poukážky
- Knihy
-
-
-
-
-
-
-
-
Takmer 300 odrôd semien, WOW!
-
-
-
-
-
-
BIO Levanduľa lekárska - Lavandula angustifolia...
BIO Jemne korenistá zmes - Kiepenkerl - bio...
BIO Kôpor voňavý - Anethum graveolens - semená...
BIO Semená na klíčky - žerucha - Kiepenkerl -...
Topinambur - Helianthus tuberosus -...
Jahoda Pineberry - Fragaria ananassa -...
Rebarbora Red Champagne - Rheum rhabarbarum -...
Malina - Rubus idaeus - voľnokorenné sadenice...
Ostružina beztŕňová čierna - Rubus -...
Ríbezľa biela - Ribes sylvestre - voľnokorenné...
Čučoriedka kanadská - Vaccinium corymbosum -...
Egreš červený - Ribes uva-crispa - voľnokorenné...
Naše recenzie z nákupného portálu
11.03.2024
Rychle dodanie
29.02.2024
Rýchle doručenie objednaného tovaru
27.02.2024
Vsetko super, rychle dorucenie . Dakujem
23.02.2024
Bol som spokojný s vybavením objednávky i s rýchlosťou doručenia.
Choi Sum Fuubi - Brassica parachinensis - semená - 100 ks
Skúste si aj vy doma vypestovať pravú rýchlo rastúcu ázijskú zeleninu. Choi Sum je jedna z odrôd čínskej kapusty, ktorá sa svojou chuťou podobá špargli.
Používa sa v ázijskej kuchyni ako prísada do ázijských jedál či šalátov.
Ako si vypestovať Choi sum?
- Semená sa vysievajú od apríla až do začiatku augusta.
- Hĺbka výsevu je do 1 cm.
- Optimálna teplota na klíčenie je 15–22 °C.
- Doba klíčenia je 10–15 dní.
- Stanovište volíme slnečné či polotienisté.
- Pôda by mala byť dobre priepustná a ľahká.
Prípravok Fytovit je účinným zdrojom horčíka a železa. Podporuje zdravý rast rastlín a je účinný proti žltnutiu listov - CHLORÓZE. Používa sa na vinnú révu, ovocné dreviny, okrasné rastliny, zeleninu, jahody, ovocné dreviny a ďalšie.
Pri príznakoch chlorózy striekame riedený roztok priamo na listy (neodporúča sa aplikovať na priamom slnku).
Fytovit 4v1 obsahuje stimulátor, pomáha pri výskyte chlorózy, rýchly príjem živín, podpora rastu v nepriaznivých podmienkach.
Hnojivo pre cibuľu, cesnak a okrasné cibuľoviny - Agro
Ide o výdatné viaczložkové hnojivo, ktoré dodá vašim cibuľovinám potrebné živiny v správnom pomere celé 2 mesiace.
Kombinácia organickej a minerálnej zložky zaručí, že hnojivo pôsobí rýchlo a dlhodobo.
Hnojivo je vhodné na prihnojovanie rastlín v kvetináčoch ale aj vo voľnej pôde.
Ferrramol je ochranný prípravok využívaný v boji proti všetkým druhom slimákov. Prípravok obsahuje zlúčeninou železa a fosforu.
Ferramol je odolný proti dažďu a neškodný pre našich domácich maznáčikov a ježkov.
Namenia je veľmi výnosná a zároveň chutná netradičná stopková zelenina s dlhou históriou. Výhodou rastlinky je, že nielen listy, ale aj stopky sa hodia k jedlu.
Prvý dojem z Namenie je ľahká kyslá chuť, ktorá rozhodne obohatí vašu kuchyňu.
Táto zelenina ázijského pôvodu vytvára mäkké hlávky. Postupne sa zberajú listy, potom sa nakladá aj dužinatá stonka. Tú nakladáme obdobne ako špargľu.
Je vhodný aj na priamu spotrebu.
Skúste si aj Vy doma vypestovať pravú ázijskú zeleninu s veľmi aromatickými listami.
Táto ázijská zelenina sa hodí do ázijských jedál. Jej listy majú lyžicovitý tvar.
Možno ich konzumovať surové ako prísada do zeleninových šalátov alebo sa spracovávajú na panvici wok. Odoláva chorobám.
Chcete si vypestovať známu ázijskú zeleninu doma? Teraz máte príležitosť. Mibuna vyrastá rýchlo a výborne chutí.
Možno ju vypestovať v záhradke, ale aj v kvetináči na parapete.
Zberajú sa jej zelené, do kruhu zaobalené lístky.
Chryzantéma sa pestuje predovšetkým ako zdroj vitamínov, hlavne provitamínu A a kvôli iným minerálnym látkam.
V ázijskej kuchyni sa používa už od nepamäti, v slovenskej kuchyni nie je tak známa. Upravujeme ju ako špenát alebo šalát.
Z kvetov môžeme uvariť čaj proti bolesti v krku či hlavy.
Táto zelenina ázijského pôvodu vytvára mäkké hlávky. Postupne sa zberajú listy, potom sa nakladá aj dužinatá stonka. Tú nakladáme obdobne ako špargľu.
Je vhodný aj na priamu spotrebu.
Chcete si vypestovať známu ázijskú zeleninu doma? Teraz máte príležitosť. Mibuna vyrastá rýchlo a výborne chutí.
Možno ju vypestovať v záhradke, ale aj v kvetináči na parapete.
Zberajú sa jej zelené, do kruhu zaobalené lístky.
Namenia je veľmi výnosná a zároveň chutná netradičná stopková zelenina s dlhou históriou. Výhodou rastlinky je, že nielen listy, ale aj stopky sa hodia k jedlu.
Prvý dojem z Namenie je ľahká kyslá chuť, ktorá rozhodne obohatí vašu kuchyňu.
Skúste si aj Vy doma vypestovať pravú ázijskú zeleninu s veľmi aromatickými listami.
Táto ázijská zelenina sa hodí do ázijských jedál. Jej listy majú lyžicovitý tvar.
Možno ich konzumovať surové ako prísada do zeleninových šalátov alebo sa spracovávajú na panvici wok. Odoláva chorobám.
Chryzantéma sa pestuje predovšetkým ako zdroj vitamínov, hlavne provitamínu A a kvôli iným minerálnym látkam.
V ázijskej kuchyni sa používa už od nepamäti, v slovenskej kuchyni nie je tak známa. Upravujeme ju ako špenát alebo šalát.
Z kvetov môžeme uvariť čaj proti bolesti v krku či hlavy.