×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Zuzana J.
31.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi som spokojná! Aj darcek som dostala! Dakujem! :)
Avatar Štefan S.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Presnosť.
Avatar Nataša K.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rýchle dodanie
Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
×

Hnojivo na trávniky s účinkom na burinu - Travin - 800 g

Travín je kombinované granulované hnojivo pre výživu trávnika a udržiavanie bez buriny. 

Prípravok obsahuje vyvážené množstvo draslíka, fosforu, horčíka a stopových prvkov s optimálnym množstvom 2 herbcidov. Rozpustné látky, obsiahnuté v prípravku sa postupne uvoľňujú miernymi vodnými zrážkami a do rastlín prenikajú prostredníctvom koreňov. 

Minerálna zložka zaručuje veľmi dobrú výživu trávnika. Prítomnosť zeolitového substrátu vzhľadom ku svojim absorpčným schopnostiam zaručuje rovnomerné a pravidelné prijímanie živín a ochranárskych látok v danej lokalite, ďalej zlepšuje vodný režim, štruktúru pôdy a optimalizuje pH. 

Hnojivo postačí na 27 m2.

Čítaj viacShow less
9,52 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
7000133
Obľúbené
Popis

Ako správne hnojiť trávnik? 

  • Maximálny počet aplikácií je 1 x za rok, optimálne v máji alebo v júny, nie na jeseň. 
  • Aplikuje sa rozhodením 2 až 14 dní pred kosením. 
  • Šetrné pre domácich miláčikov. 
Čítaj viacShow less
Detaily produktu
7000133

Parametre

Hnojivá
Trávniky
Typ hnojiva
Granulované
Mohli byste ešte potrebovať
8,92 € s DPH

Hoštické trávnikové hnojivo EXPERT je čisto prírodné organické hnojivo, ktoré je určené pre celoročnú výživu všetkých typov trávnikov.

Prípravok je vyrobený z guánu, fermentovaného hydinového trusu a ďalších organických materiálov, napr. melasy. Obsahuje základné živiny NPK a stopové prvky z použiteľných surovín.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje priemyslovo vyrábané zložky, preto ho môžeme použiť pri pestovaní plodín v BIO režime.

Hnojivo pôsobí priaznivo na piesočnatých a na živiny chudobných pôdach. Obsahuje vyššie množstvo draslíka a je vhodné ho použiť na jesenné hnojenie. 

Balenie 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy. 

10,76 € s DPH

Tovar už nemáme v ponuke, náhradu nájdete tu: https://www.zosemien.sk/hnojiva-specialne-substraty/hnojiva-pevne

Rastlinný prípravok Turfcomp je tzv. trávny kondicionér s obsahom prírodného hnojiva, mykorhíznych húb absorpčných granúl, ktoré uchovávajú pôdnu vlhkosť.

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality trávnika.

Prípravok naviac zlepšuje uchytenie, rast zvyšuje odolnosť trávnika voči suchu a stresu. Pomáha tiež spevňovať pôdny povrch a bráni vzniku erózie.

Veľkosť balenia: 750 g

Zľava 20%
3,48 € s DPH 4,36 €

Pachový prípravok proti krtkom je prostriedok k humánnemu obmedzeniu výskytu krtkov a iných zvierat v oblastiach, kde sú nežiadúce. 

Prípravok v podobe pachových vreciek umiestnite do všetkých krtích otvorov, ktoré sa nachádzajú na vašej záhradke. 

Krtkov odpudzuje práve ich pach a v jeho blízkosti nevydržia dlho. 

Obsah balenia je 2 ks pachových vreciek. 

7,43 € s DPH

INPORO Proti machu od firmy AgroBio je prírodný prípravok, ktorý ochráni váš trávnik pred rastom machu.

Prvé účinky uvidíte už po 1–2 dňoch

Hnojivo je tiež vhodné ako jesenná výživa trávnika

Prípravok je vhodný pre ekologické pestovanie.

Veľkosť balenia: 250 ml

7,13 € s DPH

Ide o minerálne hnojivo, ktoré je vhodné na hnojenie všetkých druhov trávnikov. Má široké využitie v záhrade.

Hnojivo je vhodné pre všetky plodiny s výnimkou niektorých rastlín ako sú azalky, rododendróny, brusnice, kanadské čučoriedky a iné.

Pre rýchly účinok vykonávame prihnojovanie v období vegetácie postrekom na listy. Zmierňuje účinok kyslosti na kyslých pôdach. 

5,05 € s DPH

Ide o viaczložkové hnojivo, ktoré je vhodné na ošetrovanie trávnikov s účinkom proti machu.

Špeciálne zloženie hnojiva umožňuje zdravý prirodzený rast trávnika a zároveň vďaka zvýšenému množstvu dusíka zabraňuje výskytu machu. 

9,52 € s DPH

Travín je kombinované granulované hnojivo pre výživu trávnika a udržiavanie bez buriny. 

Prípravok obsahuje vyvážené množstvo draslíka, fosforu, horčíka a stopových prvkov s optimálnym množstvom 2 herbcidov. Rozpustné látky, obsiahnuté v prípravku sa postupne uvoľňujú miernymi vodnými zrážkami a do rastlín prenikajú prostredníctvom koreňov. 

Minerálna zložka zaručuje veľmi dobrú výživu trávnika. Prítomnosť zeolitového substrátu vzhľadom ku svojim absorpčným schopnostiam zaručuje rovnomerné a pravidelné prijímanie živín a ochranárskych látok v danej lokalite, ďalej zlepšuje vodný režim, štruktúru pôdy a optimalizuje pH. 

Hnojivo postačí na 27 m2.

8 iných produktov v tej istej kategórii:
5,05 € s DPH

Hnojivo na ihličnany BoPon je vynikajúci prípravok na hnojenie určený pre hnojenie všetkých typov ihličnanov a ihličnatých kríkov. 

Prípravok obsahuje všetky náležitosti nutné pre udržanie správnej kyslosti pôdy a naviac vďaka obsahu horčíka pomáha predchádzať hnednutiu hnojených rastlín. 

Veľkosť balenia: 1 kg

6,78 € s DPH

Pevné hnojivo je vhodné pre zeleninu, drobné ovocie, okrasné rastliny.

Hnojivo Kristalon je najobľúbenejšie hnojivo na slovenskom trhu a predáva sa už od roku 1996. Svoju obľúbenosť dosiahlo hlavne vďaka svojim výborným hnojivým účinkom, a to ako u drobných záhradkárov tak i u profesionálov.

Používa sa hlavne v období kvitnutia a tvorby plodov

9,01 € s DPH

Čisto prírodné hnojivo Conavit bolo špeciálne vyvinutéorganickému pestovaniu rastlín, nakoľko nezanecháva žiadne škodlivé zvyšky v pôde a neznečisťuje vodné toky

V spojení s mykorhízymi hubami funguje toto hnojivo najlepšie – získavajú z nej živiny, ktoré sa postupne uvoľňujúpodporujú rast a vitalitu rastlín po celú vegetáciu. 

Výhodou tohto pevného hnojiva je, že nemôže byť vyplavené vodou ako ostatné rozpustné chemické hnojivá. 

Určené pre všetky druhy rastlín.

Veľkosť balenia: 150 g

5,54 € s DPH

Hnojivo na zeleninu - na zeleninu listovú, hlúbovú aj koreňovú s rohovinou

Ide o organominerálne hnojivo s kvalitnou mletou rohovinou, čo je prírodná surovina cenená hlavne pre svoj obsah organicky viazaného dusíka, ktorý pôsobením pôdnych mikroorganizmov sa postupne uvoľňuje, teda je možné rastlinu využiť po dlhšie vegetačné obdobie.

Hnojivo je vhodné na pestovanie v nádobách aj voľne v pôde.

8,47 € s DPH

Rastlinný prípravok Symbivit Universal využíva pozitívne bio stimulačnébio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou.

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Prípravok je vhodný pre pestovanie vo voľnej pôde, skleníku alebo  fóliovníku

Učený pre kvitnúce rastliny, popínavé rastliny izbové rastliny, zeleninu, ovocné stromy a niektoré listnaté stromy a kríky

Nehodí sa pre pestovanie väčšiny ihličnanov, orchideí, rododendronov, vresov, kapustovitých a mrlíkovitých rastlín.

Veľkosť balenia: 150 g

4,45 € s DPH

České hnojivo Rostík v sypkej forme je prírodným hnojivom, ktoré poskytuje jednoduchú na aplikáciu a všestrannú výživu rastlinám.

Toto prvotriedne hnojivo vďaka svojmu zloženiu podporuje zdravý rast rastlín, zlepšuje kvalitu a štruktúru pôdy, navyše zvyšuje jej úrodnosť a pomáha udržiavať optimálne pH.

Okrem toho znižuje nutnosť boja so škodcami, pretože obsahuje prirodzene odpudzujúcu látku, a to trus potemníka.

Rostík je vhodný na ekologické pestovanie ovocia, zeleniny, vínnej révy, jahôd, zemiakov, obilnín, okrasných rastlín, stromov a kríkov, trávnikov, izbových a balkónových rastlín.

4,36 € s DPH

Stimulátor zdravia rastlín pre stromy a kríky je prírodným a ekologickým biaoaktívnym výrobkom, ktorý nezanecháva žiadnu chemickú stopu a podporuje zdravie a rast drevín.

Prípravok je zložený zo zmesi pôdnych baktérií a vybranej mikrovýživy.

Vďaka pôdnym baktériám, ktoré pomáhajú rozkladať minerály v pôde, sú rastliny lepšie využiteľné. Týka sa to najmä fosforu, draslíka a železa.

Baktérie ďalej pomáhajú vytláčať z pôdy patogény a stimulujú odolnosť rastlín proti hubovým a plesňovým chorobám.

Vďaka pravidelnému používaniu prípravok zosilňuje celú rastlinu, a to ako koreňový systém, tak aj nadzemnú časť rastliny. Plody ovocných stromov a kríkov sú následne väčšie a chutnejšie.

8,47 € s DPH

Ide o prípravok, ktorý obsahuje mykorízne huby. Mykorízne huby sú mikroskopické vlákna, ktoré sa napájajú na korene a prinášajú rastline vodu a živiny.

Podporujú rastlinu po celý jej život, zlepšujú jej rast, kvitnutie a odolnosť, netvoria plodnice a viažu oxid uhličitý v pôde.

Vhodné pre: bylinky ako napr. levanduľa, rozmarín, mäta, bazalka, tymián, materina dušička, majorán, šalvia, petržlen a iné aromatické rastliny.

Nevhodný pre: Rastliny kapustovité (chren, horčica, žerucha a i.) a merlikovité (špenát, repa a i.).

Related articles

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa