×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Zuzana J.
31.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi som spokojná! Aj darcek som dostala! Dakujem! :)
Avatar Štefan S.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Presnosť.
Avatar Nataša K.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rýchle dodanie
Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
×

EXPERT trávnikové hnojivo proti krtkom - Forestina Grass - 2,5 kg

Ide o granulové hnojivo určené pre všetky druhy trávnikov, ktoré má odpudzujúci účinok proti krtkom.

Pri pravidelnom používaní tohto hnojiva dochádza k postupnému odpudeniu krtkov z trávnika.

Hnojivo Expert obsahuje dusík, fosfor, draslík, síru, horčík, železo a zeolit. Účinok sa prejavuje už po niekoľkých aplikáciach. 

Čítaj viacShow less
14,06 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
7000132
Obľúbené
Popis

Ako správne hnojiť trávnik?

Hnojivo aplikujeme 1 x za mesiac, pri vysoko zaťaženom trávniku každých 15 dní. Dávky rovnomerne rozdelíme a aplikujeme 2–3 dni po kosení na suchý trávnik.

Pri nedodržiavaní uvedených dávok môže dôjsť k poškodeniu trávnika.

Hnojivo neaplikujte na betónové dlaždice ani iné povrch, pretože môže dôjsť ich poškodeniu. Nespotrebované hnojivo uzatvorte do nádoby tak, aby nedochádzalo k jeho vyparovaniu. Mohlo by to viesť k oslabeniu jeho účinku. 

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
7000132

Parametre

Výrobca
Forestina Grass
Hnojivá
Trávniky
Typ hnojiva
Granulované
Mohli byste ešte potrebovať
8,92 € s DPH

Hoštické trávnikové hnojivo EXPERT je čisto prírodné organické hnojivo, ktoré je určené pre celoročnú výživu všetkých typov trávnikov.

Prípravok je vyrobený z guánu, fermentovaného hydinového trusu a ďalších organických materiálov, napr. melasy. Obsahuje základné živiny NPK a stopové prvky z použiteľných surovín.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje priemyslovo vyrábané zložky, preto ho môžeme použiť pri pestovaní plodín v BIO režime.

Hnojivo pôsobí priaznivo na piesočnatých a na živiny chudobných pôdach. Obsahuje vyššie množstvo draslíka a je vhodné ho použiť na jesenné hnojenie. 

Balenie 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy. 

10,76 € s DPH

Tovar už nemáme v ponuke, náhradu nájdete tu: https://www.zosemien.sk/hnojiva-specialne-substraty/hnojiva-pevne

Rastlinný prípravok Turfcomp je tzv. trávny kondicionér s obsahom prírodného hnojiva, mykorhíznych húb absorpčných granúl, ktoré uchovávajú pôdnu vlhkosť.

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality trávnika.

Prípravok naviac zlepšuje uchytenie, rast zvyšuje odolnosť trávnika voči suchu a stresu. Pomáha tiež spevňovať pôdny povrch a bráni vzniku erózie.

Veľkosť balenia: 750 g

7,43 € s DPH

INPORO Proti machu od firmy AgroBio je prírodný prípravok, ktorý ochráni váš trávnik pred rastom machu.

Prvé účinky uvidíte už po 1–2 dňoch

Hnojivo je tiež vhodné ako jesenná výživa trávnika

Prípravok je vhodný pre ekologické pestovanie.

Veľkosť balenia: 250 ml

8,76 € s DPH

EXPERT trávnikové hnojivo 3 v 1 je kryštalické hnojivo, ktoré je určené na výživu rôznych druhov trávnikov.

Hnojivo Expert je rozpustné vo vode. Svojím vyváženým zložením živín (dusík, fosfor, draslík, horčík, železo) poskytuje všetko pre výbornú kondíciu a zdravý vzhľad trávnikov.

Dôležitými prvkami v hnojive Expert je železo, ktoré má hlavnú zásluhu na odstránení machu z trávnika, a dusík, ktorý má priaznivý vplyv na rast trávy a regeneráciu trávnika.

7,13 € s DPH

Ide o minerálne hnojivo, ktoré je vhodné na hnojenie všetkých druhov trávnikov. Má široké využitie v záhrade.

Hnojivo je vhodné pre všetky plodiny s výnimkou niektorých rastlín ako sú azalky, rododendróny, brusnice, kanadské čučoriedky a iné.

Pre rýchly účinok vykonávame prihnojovanie v období vegetácie postrekom na listy. Zmierňuje účinok kyslosti na kyslých pôdach. 

5,05 € s DPH

Ide o viaczložkové hnojivo, ktoré je vhodné na ošetrovanie trávnikov s účinkom proti machu.

Špeciálne zloženie hnojiva umožňuje zdravý prirodzený rast trávnika a zároveň vďaka zvýšenému množstvu dusíka zabraňuje výskytu machu. 

9,52 € s DPH

Travín je kombinované granulované hnojivo pre výživu trávnika a udržiavanie bez buriny. 

Prípravok obsahuje vyvážené množstvo draslíka, fosforu, horčíka a stopových prvkov s optimálnym množstvom 2 herbcidov. Rozpustné látky, obsiahnuté v prípravku sa postupne uvoľňujú miernymi vodnými zrážkami a do rastlín prenikajú prostredníctvom koreňov. 

Minerálna zložka zaručuje veľmi dobrú výživu trávnika. Prítomnosť zeolitového substrátu vzhľadom ku svojim absorpčným schopnostiam zaručuje rovnomerné a pravidelné prijímanie živín a ochranárskych látok v danej lokalite, ďalej zlepšuje vodný režim, štruktúru pôdy a optimalizuje pH. 

Hnojivo postačí na 27 m2.

8 iných produktov v tej istej kategórii:
12,18 € s DPH

Hydrosorb Plus je pomocná pôdna látka s obsahom živín pre zapravenie do substrátu. Chráni rastliny pred suchom i pri vysokých teplotách.

Obsahuje 3 základné komponenty:

  • látku udržujúcu vodu (má schopnosť viazať vodu),
  • organicko-minerálne hnojivo NPK 8-3-5 (podporuje rast koreňového systému, dozrievanie plodov a kvitnutie),
  • minerálny podiel (zvyšuje prístup vzduchu ku koreňom a zabraňuje tak ich zahnívaniu).

Použitie prípravku:

Je vhodný pre väčšinu záhradných rastlín, pri ošetrení lesných porastov, pre športové trávniky či dreviny na rekultivovaných plochách. Taktiež sa používa na pestovanie izbových rastlín.

Najvyšší účinok sa dosiahne v kombinácii s mykorhíznymi prípravkami (napr. Mykorhízne huby pre balkónové kvety či Mykorhízne huby pre plodovú zeleninu), ktoré okrem iného zaisťujú transport vody a živín z pôdy do koreňov rastlín. 

5,45 € s DPH

Jedná sa o čisto prírodné, organické hnojivo bez pridania ďalších priemyslovo vyrábaných zložiek.

Je to granulované hnojivo, ktoré využijete pri pestovaní zeleniny v skleníku či parenisku. Zaručí vyvážený pomer živín, ktoré podporia rast rastlín a násadu plodov. 

Je vhodné pre paradajky, uhorky, papriky, šaláty atď.

10,85 € s DPH

Rastlinný prípravok Symbivit Universal využíva pozitívne bio stimulačné a bio hnojivové účinky pôdnej huby Trichoderma harzianum v spojení s mykorhízou

Mykorhízne huby sú pomocným prípravkom určeným k zapraveniu do pôdy, ktorý  podporuje rozvoj koreňového systému, odolnosť a výživu rastlín pestovaných v substráte a ich obsahom. Mykorhízne huby sú prospešné mikroskopické vlákna napojujúce sa na korene rastlín. Mykorhíza napomôže rastlinám k efektívnejšiemu a dlhodobejšiemu príjmu živín a vody. Možno tak prírodne dosiahnuť väčších výnosov, krajších kvetov a celkovo lepšej vitality rastlín.

Prípravok je vhodný pre pestovanie vo voľnej pôde, skleníku alebo  fóliovníku

Určený pre bonsaje, niektoré listnaté stromy, kríkyokrasné ihličnany.

Veľkosť balenia: 150 g

10,34 € s DPH

Hoštická trojkombinácia je prípravok určený k základnému hnojeniu na záhonoch, v skleníkoch alebo pareniskách. Pôdu dopĺňa o základné živiny a stopové prvky a naviac zvyšuje podiel humusu.

Táto unikátna zmes je zložená z troch čisto prírodných zložiek – mletej rohoviny, prírodného NPK s guánom a granulovaného kravského hnoja.

Hnojivo je vhodné najmä k pestovaniu ovocia a zeleniny, ale možno ho použiť aj na okrasné rastliny a stromy.

7,43 € s DPH

BoPon je hnojivo pre vonkajšie rastliny je obľúbeným viacdruhovým minerálnym hnojivom určeným pre hnojenie všetkých druhov záhradných kvetov.

Vysoký obsah draslíka zlepšuje celkový stav rastlín a zvyšuje ich odolnosť voči mrazu.

Veľkosť balenia: 1 kg

6,34 € s DPH

Dusíkaté vápno je viacúčelové postupne pôsobiace granulované hnojivoktoré možno použiť na pestovanie zeleniny, ovocných stromov, bobuľovín, jahôd, zemiakov.

Rozkladá sa celé a nezanecháva v rastlinách žiadne škodlivé látky.

Hnojivo je určené hlavne na dezinfekciu pôdy pred výsadbou, pre obnovu trávnika a na urýchlenie zrenia kompostu.

Likviduje pôvodcov hubových ochorení, ničí a odpudzuje živočíšnych škodcov v pôde - napr. slimáky, háďatká, ulitníky, pandravy a iné.

Vhodné pre BIO pestovanie.

9,56 € s DPH

Hnojivo na levandule a rozmaríny je granulované hnojivo, vyrobené z múčok živočíšneho pôvodu, kakaových šupiek a je obohatené o morskú riasu.

Obsahuje organické látky, základné živiny, ale i stopové prvky a iné biologicky aktívne látky (napr. esenciálne aminokyseliny) ako prirodzenú súčasť použitých surovín.

Vysoký obsah organických látok a zloženie hnojiva zlepšuje pôdnu štruktúru. 

Hnojivo zvyšuje sorpčnú kapacitu i biologickú aktivitu pôdy.

Morská riasa obsahuje okrem základných i stopových živín celý rad prírodných aminokyselín, oligopeptídu a auxínu (rastlinných hormónov), ktoré priaznivo vplývajú na rast a vývoj rastlín.

Veľkosť balenia: 2 kg

7,43 € s DPH

České hnojivo Rostík v podobe peliet je prírodným hnojivom, ktoré poskytuje jednoduchú na aplikáciu.

Je obohatené o melasu a rastlinnú jíchu, čo zaručuje všestrannú a vyrovnanú výživu rastlinám.

Toto prvotriedne hnojivo vďaka svojmu zloženiu podporuje zdravý rast rastlín, zlepšuje kvalitu a štruktúru pôdy, navyše zvyšuje jej úrodnosť a pomáha udržiavať optimálne pH.

Okrem toho znižuje nutnosť boja so škodcami, pretože obsahuje prirodzené odpudzujúce látky, a to vrátane trusu potemníka a jíchy.

Rostik je vhodný na ekologické pestovanie ovocia, zeleniny, vínnej révy, jahôd, zemiakov a obilnín.

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa