×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
Avatar Anna Š.
29.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle doručenie objednaného tovaru
Avatar Jana M.
27.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vsetko super, rychle dorucenie . Dakujem
Avatar Karol D.
23.02.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Bol som spokojný s vybavením objednávky i s rýchlosťou doručenia.
×

Hasičák na osy a sršne - 300 ml

Hasičák na osy a sršne je účinný sprej, ktorého aerosol ničí osy, sršne a ich hniezda - v záhradách, na terasách a balkónoch.

Vďaka špeciálnemu uzáveru môžete bezpečne a pohodlne sprejovať vo vzdialenosti 5 m.

Čítaj viacShow less
5,74 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
7000317
Obľúbené
Popis

Návod na použitie:

Pred použitím potraste. Dôkladne nasprejujte na hniezdo a jeho vchod. Držte približne vo vzdialenosti 5 m a sprejujte po vetre skoro ráno alebo večer, kedy je hmyz menej aktívny. Hniezdo odstráňte najskôr 24 hodín po použití. 

Výrobok ničí osy a sršne vracajúce sa do hniezd až 7 dní po použití.

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
7000317
Mohli byste ešte potrebovať
7,52 € s DPH

Hoštické guáno je prípravok, ktorý je doplnený o melasu kakaovej šupky. Toto čisto prírodné hnojivo je dodávané vo forme granúl, ktoré sa postupne vstrebávajú. Výhodou je dlhšia účinnosť a rovnomerné dávkovanie.

Guáno vzniká mineralizáciou vtáčieho trusu na pobreží Južnej Ameriky, kde je využívaný tamojšími obyvateľmi ako prírodné hnojivo. 

Hnojivo dodáva rastlinám potrebné živiny a to po celé vegetačné obdobie. Živiny sú dodávané v takej forme, ktorá je koreňovým systémom rastlín dobre pripomínaná. Nakoľko sa jedná o čisto prírodné zloženie, nedochádza k poškodeniu rastlín alebo zasoleniu pôdy.

Granulované hnojivo možno použiť v interiéry alebo na záhrade. Je vhodné k základnému hnojeniu v jari a jeseni a k prihnojovaniu rastlín behom vegetácie.

2,66 € s DPH

Stimulátor pre zakoreňovanie od firmy Zdravá záhrada je prípravok, slúžiaci k stimulácii tvorby a rastu koreňového systému. Prípravok je vhodný pre odrezky bylín a drevín. 

Odrezky sa po zrezaní dlhším šikmým rezom ihneď ponoria do práškového stimulátora priamo v kelímku, kde sa na vlhkej reznej rane zachytí len potrebné množstvo prášku. Do pripravenej širokej ryhy v substráte pre množenie rastlín sa následne ošetrené odrezky položia šikmo a to cca 2–3 cm od seba. 

7,13 € s DPH

Pomocný prípravok Algavit je vhodný k ošetreniu rastlín behom ich vegetačnej sezóny. Možno ho tiež uplatniť v poľnohospodárstve

Produkt je v podobe rozpustného prášku z morských rias, ktorý funguje ako prírodný stimulátor pomáhajúci rastlinám správne rásť a vyvíjať sa

Určený pre zeleninu, izbové rastliny, balkónové a iné rastliny alebo údržbu trávnika

Veľkosť balenia: 100 g

5,54 € s DPH

Urýchľovač kompostu je prírodný prípravok, ktorý slúži pre urýchlenie kompostovania. Jedná sa o zmes užitočných mikroorganizmov, vďaka ktorým získate kvalitný kompost a to bez straty dôležitých výživných látok. 

Mikroorganizmy rozkladajú organický odpad záhradný, ale tiež kuchynský, ďalej organické zvyšky a celulózu. Prípravok sa hodí pre rozklad drevenej štiepky a pilín, k hubeniu škodlivých baktérií a semien buriny v komposte. 

Možno ho využívať vo všetkých druhoch kompostov. 

Je vhodný pre ekologické poľnohospodárstvo. 

5,20 € s DPH

INPORO Stimulátor zakoreňovania od firmy AgroBio podporuje rast rastlín tým, že pôsobí na ich koreňový systém. Dochádza k bohatému rozvoju systému s pomocou humínových látok, extraktu z morských rias a iných dôležitých zložiek, ktoré sú špeciálne vybrané tak, aby maximalizovali výnos rastlín a ich zdravotný stav. 

Prípravok je založený na prírodnej báze, čo iste ocenia priaznivci bio pestovania.

Prípravok je určený pre zeleninu, okrasné rastliny, dreviny, ovocné stromy, trávniky či drobné ovocie

Veľkosť balenia: 100 ml

5,26 € s DPH

Hnojivo na ihličnany Biomin je výdatné organo-minerálne hnojivo, ktorého významnou zložkou je drvená rohovina. Táto prírodná surovina je veľmi cenená pre obsah organicky viazaného dusíka, ktorý sa pôsobením pôdnych mikroorganizmov uvoľňuje postupne, takže je rastlinami maximálne využívaný.

Prípravok je vhodný pre hnojenie všetkých typov ihličnanov. 

Veľkosť balenia: 1 kg

5,84 € s DPH

Lignohumát je prírodný produkt s optimálnym obsahom fulvových látok a humínových kyselín. Vedľa toho obsahuje celú radu mikroprvkov v dobre prijímateľnej chelátovej forme (železo, mangán, meď, zinok, molybdén, bór a kobalt). Vzhľadom k tomuto zloženiu pôsobí lignohumát veľmi priaznivo na celkový stav rastlín. 

Pôsobí: 

  • na zlepšenie zakoreňovania sadeníc, 
  • na rozvoj koreňového systému, 
  • na zlepšenie využitia živín z hnojív, 
  • na lepší zdravotný stav rastlín – odolnosť proti stresom a chorobám, 
  • na väčšie nasadenie kvetov a bohatú úrodu. 

Lignohumát možno aplikovať na všetky rastliny zálievkou alebo postrekom na listy. 

Okrem toho ho možno použiť aj k namáčaniu semien, cibuliek a koreňov sadeníc. 

Veľkosť balenia: 500 ml.

8 iných produktov v tej istej kategórii:
3,47 € s DPH

Lapač šatníkových molí vo forme pasce je prípravok, ktorý slúži k sledovaniu prítomnosti šatníkových molí v skriniach a zásuvkách. 

Vďaka lepidlu s feromónmi, ktoré je umiestnené na lapači, prípravok láka a chytá dospelých samcov mole šatníkovej. Naviac lapač včasne zachytáva ich prítomnosť a vyhodnocuje ich počet.

Prípravok je bez zápachu a neobsahuje chemické insekticídy. 

Lapač možno použiť na ľubovoľnom mieste. Jeho účinnosť je až 3 mesiace. 

Balenie obsahuje 1 kus lapača.

2,66 € s DPH

Pasca na osy, sršne, muchy, octomilky a ovocné mušky - nástavec

Z akejkoľvek 1,5 l PET fľaše odskrutkujte uzáver a nalijte náplň.

Nástavec zabraňuje vyliezaní hmyzu z fl'aše. 

Pascu môžeme zavesiť alebo položit na miesto, ktoré chceme chrániť. 

Návnadu pripravíte z domácích surovín:  ovocný sirup, džús, nejlepšie kvasiace nápoje.

Zľava 20%
5,31 € s DPH 6,64 €

Loxiran je náhradná náplň do mravčieho bufetu. Ide o prírodný insekticíd určený na odstránenie mravcov z nechcených priestorov (terasy, balkóny, obytné priestory a podobne).

Mravce tekutinu prenášajú priamo do mravenísk a tým dochádza k odstráneniu celých mravenísk.

4,75 € s DPH

Chráni zelninu v záhradke proti: piliarkam, kvetárkam, byľomorovi a ďalším.

Tieto lepiace dosky sú určené k sledovaniu a čiastočnému znižovaniu škodlivých organizmov. Vďaka svojej bielej farbe lákajú škodcov.

Výhodou je, že odchytávajú iba škodlivý hmyz, ktorý sa orientuje farbou, užitočný hmyz na farbu nereaguje. 

6,34 € s DPH

BIOOL - prostriedok na podporu zdravotného stavu rastlín s výrazným vedľajším účinkom proti škodcom. Je vyrobený iba z potravinárskych surovín. Je vhodný proti voškám, roztočcom, strapkam a ďalším škodcom. Tento koncetrát vystačí na 20 litrov postreku.

Ide o prípravok vo forme emugovateľného koncentrátu určeného na zlepšenie zdravotného stavu zeleniny, ovocných stromov či izbových rastlín.

6,73 € s DPH

Lepiace dosky Biocon sú pasívnym pomocným prostriedkom na ochranu rastlín. Sú určené na signalizáciu výskytu a znižovanie populačnej hustoty lietajúcich škodcov. Účinná látka je nevysychajúci lep na báze polyoleofínov. 

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa