×
Vyhľadávanie v blogoch

Vianoce sa blížia. Viete, čím obdarujete svojich blízkych?

Vianoce sú takmer za dverami, máte už nakúpené všetky darčeky alebo ešte len premýšľate, čím obdarovať svojich najbližších, kolegov či obchodných partnerov? Pokiaľ stále hľadáte inšpiráciu na darčeky, prinášame Vám pár rád, čo svojim blízkym môžete kúpiť.

Darček môžete vyberať zo širokej ponuky semien a cibúľ – napr. zeleniny, okrasných rastlín, stromov, bylín, exotických rastlín a pod. K tomu v ponuke nájdete rôzne doplnkové tovary ako sú hnojivá, kvetináče, rukavice, nožnice a ďalšie. Ak si s výberom neviete rady, kúpte svojim blízkym darčekový balíček.

V našej ponuke nájdete už predpripravené darčekové balíčky, ktoré obsahujú rôzne semená na pestovanie a doplnkové príslušenstvo – napr. menovky na označenie sadeníc, rukavice, lopatku či hnojivo. Vyberať môžete zo širokej ponuky balíčkov – pre mamičky a oteckov, babičky a deduškov, pre najmenších pestovateľov alebo milovníkov kvetín, paradajok či pestovateľov exotických rastlín. V prípade, že si chcete balíček zostaviť sami, môžete si zakúpiť darčekové vrecko s visačkou a vybrať si z našej ponuky semien sami.

Ak máte vo svojom okolí milovníkov kníh, určite ich poteší niektorá publikácia z nakladateľstva Kazda a Grama. Knihy obsahujú mnoho užitočných rád a informácií ohľadom záhrady a pestovania, vďaka ktorým môžu čitatelia lepšie pochopiť prírodu okolo nás. Dozvedia sa nielen najrôznejšie vychytávky, ale zistí aj niečo užitočné o hmyze či iných živočíchoch, ktorí sa zdržiavajú na našich záhradách.

Pre jedincov, ktorí vymýšľajú darčeky na poslednú chvíľu alebo chcú nechať výber na svojom blízkom, máme v ponuke krásne ilustrované vianočné darčekové poukážky. Na výber je z niekoľkých čiastok – 45 €, 60 € a 75 €. Poukážku je možné darovať elektronicky alebo si ju nechať vytlačiť a doplniť o vlastné venovanie. Platnosť poukážky je rok od nákupu.

Related articles

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa