×
Vyhľadávanie v blogoch

Naše darčekové balíčky pre tety, strýkov i babičky

Pozrite sa na našu ponuku balíčkov, ktorými potešíte svojich blízkych pod stromčekom, alebo im ich môžete darovať len tak, aby ste im urobili radosť. Naše darčekové balíčky obsahujú najobľúbenejšie semienka tematicky vyberané. A ak si z našich predpripravených balíčkov nevyberiete? Nadiktujete nám vaše želanie, aké vrecúška so semenami chcete do balíčka zabaliť a my vám ich pripravíme.

Máte medzi svojimi blízkymi a známymi vášnivých záhradkárov, alebo si kúpili práve chatu so záhradkou, prípadne majú aspoň trocha zelene na balkóne? Vtedy sú naše darčekové balíčky tým pravým darčekom k narodeninám, ku kolaudácii, len tak pre radosť alebo ako maličkosť pod stromček. Ponuka je naozaj široká a vyberie si určite každý.

Máme pripravené balíčky nielen pre pestovateľov zeleniny – a to i BIO kvalite a menej tradičné zeleniny, ale na svoje si prídu i pestovatelia mäsožravých rastlínbonsajovkaktusovexotických rastlínpaliemkvetov. Objednať si môžete aj cibuľky, vrátane príslušenstva na sadenie – od kvetináčov, substrátov, hnojív až po okenné skleníky a nožnice na údržbu, to ak by zeleň bola príliš bujná.

Novinkou v našom sortimente sú sypané bylinkové čaječaje v nálevových vrecúškach a ovocie sušené na slnku. A počuli ste už o microgreens alebo inak, o mikro bylinkách? Sú plné vitamínov, vhodné do šalátov či na ozdobu pokrmov, ideálne pre zimné mesiace. Vyberte si v pohodlí svojho domova a objednajte na našich internetových stránkach. Objednávku vám darčekovo zabalíme a obratom zašleme.

Neviete si rady? Zavolajte nám, sme tu pre vás! Balíčky sú zostavené tak, aby ich súčasťou boli nielen semená, ale i substrát, hnojivo, prípadne iné príslušenstvo vhodné na pestovanie a pre čo najlepšie ujatie sa semienok.

Balíčky obsahujú:

Vianoce už sú „za rohom“, objednávajte rýchlo, aby ste mali zaistené doručenie do Štedrého dňa!

Related articles

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa