×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Zuzana J.
31.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi som spokojná! Aj darcek som dostala! Dakujem! :)
Avatar Štefan S.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Presnosť.
Avatar Nataša K.
25.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rýchle dodanie
Avatar Alzbeta M.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie
×

Kurkuma latte Bio - zmes korenia - BIO kvalita - 75 g

BIO Kurkuma latte je špeciálne namiešaná zmes korenia, ktorá je určená k príprave povzbudzujúceho nápoja. Môžete ho poznať tiež ako zlaté mlieko. 

Zmes obsahuje okrem kurkumy čierne korenie, škoricu a zázvor. Nápoj vďaka kurkume zahreje organizmus a naviac pôsobí protizápalovo a pomôže od začínajúceho nachladenia. 

Toto jedinečné zloženie bolo inšpirované ajurvédskou medicínou. 

Výhodou je, že sa jedná o čisto prírodný produkt bez pridaných látok, ktorý je vhodný pre vegetariánov a vegánov. Neobsahuje kávu ani kofeín. 

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

Čítaj viacShow less
3,96 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
4000548
Obľúbené
Popis

Návod k príprave: 

  • Odporúčané dávkovanie: 1 čajovú lyžičku (cca 2 g) rozmiešajte v 250 ml horúcej vody alebo horúceho rastlinného alebo živočíšneho mlieka, dosladiť možno podľa chuti. 
  • Zloženie: 74% kurkuma mletá, škorica mletá, čierne korenie mleté, zázvorový prášok.

Ustanovenie nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o účinkoch tejto byliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si, prosím, dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete. 

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
4000548

Parametre

Výrobca
Zdravý deň
BIO
áno
8 iných produktov v tej istej kategórii:
6,64 € s DPH

Moringa olejodarná je pôvodom z Indie, kde je veľmi oceňovaná pre svoj vysoký obsah výživných látok. Radí sa tiež medzi najvýznamnejšie prírodné antioxidanty. 

Prášok z listov patrí k najlepším prírodným multivitamínom a vďaka tomu je veľmi obľúbený u ľudí, ktorí kladú vysoké nároky na výživu, ako sú športovci či seniori. Pomáha tiež k zmierneniu stresu. 

Moringu mletý list môžete konzumovať samostatne, pridať si ju do smoothie a mliečnych kokteilov alebo s ním dochutiť omáčky a iné jedlá. 

Výhodou je, že sa jedná o čisto prírodný produkt bez pridaných látok, ktorý  je vhodný pre vegetariánov, vegánov a ľudí s celiakiou. 

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

6,88 € s DPH

Kustovnica čínska, známa tiež ako goji, je predovšetkým v Číne považovaná za nepostradateľný doplnok stravy. 

Plody kustovnice pripomínajú šípky a sušené hrozienka. Chuť je však sladšia než šípky bez kyslého dozvuku. 

Sušené plody Goji Zdravý deň pochádzajú z čínskej oblasti Ningxia. Hodí sa na priamu konzumáciu, na prípravu čaju alebo ho možno pridávať do pokrmov. 

Plody sú nesírené, bez pridaných konzervačných látok, vhodné pre všetky vekové skupiny. 

Jedná sa o najhodnotnejšie ovocie planéty. Pravidelným užívaním sa zlepšuje psychická a fyzická odolnosť organizmu. Ďalej kustovnica napomáha proti stresu, nespavosti a zlepšuje imunitu. 

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ.

9,56 € s DPH

V ajurvéde, tradičnom liečiteľstve pôvodom z Indie, je bazalka posvätná známou bylinou.

Prisudzujú sa jej antioxidačné vlastnosti. Bazalka Tulsi podporuje imunitný systém. Prináša vitalitu a je dokonca známa pod názvom "elixír života". 

Pozitívne pôsobenie má tulsi na naše srdce, ktoré podporuje v správnom zdravom fungovaní. Tulsi napomáha správnemu zvládaniu stresových situácií. Neopomenuteľné sú posilňujúce účinky bazalky posvätnej na náš dýchací systém. Uľahčuje vykašliavanie.

8,38 € s DPH

BIO smrekové výhonky je prášok pripravovaný z mladých smrekových vetvičiek, ktoré sú ručne zbierané v estónskych lesoch. 

Vetvičky sú sušené tzv. lyofilizáciou, čo znamená mrazom pri zníženom tlaku. Jedná sa o veľmi šetrnú metódu, ktorá pomáha uchovávať všetky obsiahnuté živiny v produktoch. 

Smrekové výhonky podporujú správnu funkciu dýchacieho systému, čo iste oceníte pri bežných virózach, alergiách či astme.  

Balenie obsahuje 30 g mletých smrekových výhonkov zo smreku obyčajného (Picea abies) v BIO kvalite. 

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

7,43 € s DPH

Chlorella patrí medzi jednobunkové riasy s neuveriteľnou odolnosťou. Obsahuje veľké množstvo cenných zdraviu prospešných látok, ako sú vitamíny, minerály, ale tiež chlorofyl.

Jedná sa o zelenú superpotravinu, ktorá posilňuje imunitu, podporuje trávenie a pomáha pri detoxikácii organizmu. Okrem toho je aj silným antioxidantom. 

Prášok chlorelly sa najlepšie konzumuje rozmiešaný vo vode alebo ovocnej a zeleninovej šťave. Prášok môžete pridať aj do jogurtov, kokteilov alebo iných studených jedál. Pozor, chlorella by nemala prísť do styku s kovom, mohlo by dôjsť k oxidácii. 

Výhodou je, že sa jedná o čisto prírodný produkt bez pridaných látok, ktorý je vhodný pre vegetariánov a vegánov. 

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

5,20 € s DPH

Spirulina je zelená riasa, ktorá sa pestuje vo vysoko kvalitnej vode. Pomocou kontrolovaných a šetrných procesov si tak zachováva všetky prospešné látky.

Rovnako ako chlorella, sa o spirulina radí medzi zelené superpotraviny. Prášok obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov, aktívnych enzýmov a viac ako 50% bielkovín.

Pri dlhodobom užívaní spirulina podporuje prirodzenú obranyschopnosť, vitalitu a pomáha udržať optimálne množstvo krvného cukru. Preto sa často používa ako podporný prostriedok pri diétach a detoxoch.

Odporúčame prášok konzumovať nalačno, dosiahnete tak maximálny účinok. Môžete ho tiež rozmiešať vo vode, zeleninovej šťave, jogurte alebo ho pridať do studeného jedla.

Jedná sa o čisto prírodný produkt v BIO kvalite, ktorý je vhodný aj pre vegetariánov a vegánov.

Produkty sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

13,66 € s DPH

Ženšen pravý podporuje prirodzenú obranyschopnosť a výdrž organizmu, reguluje únavu a odbúrava stres.

vplyv na vitalitu, vytrvalosť, koncentráciu, energiu, celkovo osviežuje telo a zmierňuje únavu.

Povzbudzuje fyzický výkon a pamäť. Prispieva k normálnemu fungovaniu krvného obehu, stabilizuje hladinu cukru v krvi, pôsobí ako antioxidant.

Balenie obsahuje 50 g mletého zeleného jačmeňa v BIO kvalite.

Ženšen pravý porciovaný v nálevových vrecúškach, ktoré vám uľahčia prípravu vášho obľúbeného čaju.

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o ďalších pozitívnych účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

Produkt ekologického poľnohospodárstva.

Zloženie: 100% Panax ginseng rubra BIO

8,21 € s DPH

BIO prášok z borovicových púčikov je pripravovaný z mladých koncov borovicových vetvičiek, ručne zbieraných v estónskych lesoch. 

Následne sú usušené lyofilizáciou, teda mrazom pri zníženom tlaku. Táto metóda je veľmi šetrná a pomáha uchovávať v produktoch všetky obsiahnuté živiny. 

Vďaka BIO borovicovým výhonkom podporíte správnu funkciu dýchacieho systému, čo oceníte ako pri bežných virózach, tak aj pri alergii či astme. 

Balenie obsahuje 30 g mletých púčikov z borovice lesnej (Pynus sylvestris) v BIO kvalite. 

Vyrobené z produktov v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva, ktoré boli vypestované podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa