×
Kliknutím zobrazíte viac produktov.
Neboli nájdené žiadne výrobky.
PPL Parcelshop

Kategórie

×

Baklažán Laura - Solanum melongena - semená - 20 ks

Baklažán vajcoplodý guľatý je výnosná odroda vhodná na pestovanie na záhone i v skleníku.

Farba plodov je tmavá, lesklá, bez pruhov a škvŕn.

Baklažán Laura je poloskorá odroda, farba dužiny je zelená. Pôvodne pochádza z východnej Indie, kde sa mu darí ako trvalke.

Čítaj viacShow less
1,02 € s DPH
Na sklade
Odkaz:
1002925
Obľúbené
Popis

Ako si vypestovať baklažán? 

  • Semená si predpestujeme od konca februára do apríla.
  • Výsev vykonávame do hĺbky približne 1 cm.
  • Ideálna teplota ku klíčeniu by mala byť okolo 20–25 °C, nesmie klesnúť pod 20 °C. 
  • Klíčenie trvá približne 10–18 dní alebo dlhšie. 
  • Spôn volíme vo vzdialenosti 60 x 40 cm.
  • Rastliny presádzame na konečné vonkajšie stanovisko až po posledných mrazoch, nakoľko sa jedná o teplomilnú rastlinu.
  • Stanovisko volíme slnečné, chránené pred vetrom, ideálne je pestovať rastliny v skleníku.
  • Vhodná je ľahká, humózna, hlboká pôda.
  • Odporúčame pravidelnú zálievku a hnojenie
Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1002925

Parametre

Výsev/Výsadba
Apríl
Február
Marec
Výška
50 - 70 cm
70 - 90 cm
Farba plodu
Fialová
Mrazuvzdornosť
Nie
Odroda
Nehybridná
Mohli byste ešte potrebovať
3,59 € s DPH
BoPon na zeleninu je obľúbené viaczložkové hnojivo s obsahom draslíka, býva používané k hnojeniu všetkých druhov zeleniny.  Prípravok má pozitívne účinky na podporu rastu, výnosnosti a dozrievania hnojených rastlín....
17,94 € s DPH
Nožnice ručné jednosečné Fiskars sú vhodné ku strihu suchých a tvrdých konárov. Majú pohodlne vytvarovaná masívne držadlá. Horná čepeľ je potiahnutá nepriľnavú vrstvou pre zníženie trenia. Nožnice sú vhodné pre...
3,59 € s DPH
Hoštické prírodné hnojivo NPK s guánom Jedná sa o čisto prírodné, organické hnojivo bez pridania ďalších priemyslovo vyrábaných zložiek. Okrem základných zdrojov živín NPK obsahuje aj guáno, pochádzajúce z trusu...
8 iných produktov v tej istej kategórii:

Menu

Menu

Menu