Naše produkty

Zľavy

Najpredávanejšie

Jojoba 

Jojoba sú zdrevnatené kríky, ktoré pochádzajú zo Severnej Ameriky. Je to dvojdomá rastlina, preto je najlepšie ich pestovať v páre. Rada si na nej pochutná lesná zver. Z jojoby sa vyrába špeciálny olej na varenie.

  • 1,99€ Na sklade
    Jojoba je ker, ktorý voľne rastie v juhozápadnej oblasti USA a v Mexiku. Rastlinu poznáme predovšetkým vďaka jej liečivým účinkom. Je súčasťou mnohých kozmetických prípravkov, hlavne mydiel či šampónov. Rastlina dosahuje výšku až piatich metrov. U nás sa dá Jojoba pestovať počas celého roka ako izbová rastlina.

Naposledy zobrazené

No products

Menu

Menu