
Probiotiká Weiki - zelenina - 100 ml

Baklažán Falcon F1- Solanum melongena - semená...

Iskerník Picotee oranžový - Ranunculus...

Naša recenzia z nákupného portálu
Kel je ideálnou zeleninou pre pestovanie na jeseň, v priebehu zimy a behom skorej jari. Je veľmi odolný a niektoré odrody znesú teploty až -15 °C. Kel sa od bežnej kapusty odlišuje predovšetkým vlnením listov, ktoré môže byť od jemne zvlnených plochých listov až po listy skutočne kučeravé. Listy odrezávame pravidelne v priebehu zimy až do mája. Akonáhle zelenina vykvitne, je čas ju vytiahnuť zo zeme a zlikvidovať.
Kel možno pridávať do polievok, môžete z neho urobiť pyré či konzumovať surový, napr. v šalátoch. Ako všetky hlúbové zeleniny obsahuje aj kel látky, ktoré môžu prispieť k prevencii proti tvorbe rakoviny, má výborné antioxidačné účinky a obsahuje veľké množstvo vlákniny, minerálov, kyseliny listovej a vitamínov B a C.
Najprv sa zaregistrujte, prosím.
Prihlásiť saVytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.
Prihlásiť sa