×

Kategórie

Ostatné

Japonský šalát Mibuna alebo horčica Wasabina sú menej známe druhy ázijskej zeleniny. Mibunu si môžete vypestovať v akýchkoľvek podmienkach, je vhodná do šalátov a odmení vás výbornou chuťou.

Ako jej názov napovedá, Wasabina má meno odvodené od horčice Wasabi. Jej bledozelené lístky sú príjemne pikantné a dodajú vašim pokrmom ten správny ráz.

Vysúšať vypestovať si ale môžete aj chryzantému jedlú, ktorá sa v ázijskej kuchyni používa od pradávna, alebo aj špargľový šalát Celtuce.

Čítaj viac
Zobrazuje sa 1-9 z 9 položiek

Nastavenia

Kliknutím zobrazíte viac produktov.
Neboli nájdené žiadne výrobky.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa