Naše produkty

Zľavy

Najpredávanejšie

Myrta 

Myrta je stálezelený ker, pochádzajúci z oblasti Stredomoria. Obľúbite si ju pre jej nevinne vyzerajúce biele kvety. Pestovať ju môžte v kvetináči, kde Vám dorastie do výšky asi 0,5 metra. Z listov sa šíri aromatická vôňa vďaka éterickému oleju, ktorý sa využíva v kozmetickom priemysle a liečíteľstve. Má antibakteriálne účinky, čístí pokožku a používa sa pri aromaterapii.

  • 3,04€ Na sklade
    Myrta obyčajná (latinsky: Myrtus communis) je krásna rastlina pomenovaná po myrty, čo je v gréckej mytológii spájané s krásou a láskou. Môžeme listy usušiť a použiť do vonných vrecúšok, ktoré krásne prevonia celú našu izbu. Myrta obyčajná obsahuje vo svojich listoch tzv. myrtový olej, ktorý je súčasťou parfumu a mydiel. Myrta je obsypaná bielymi kvetmi.   

Naposledy zobrazené

No products

Menu

Menu